20.01.2022-17:23 (Son Güncelleme:20.01.2022-17:23)


1

Brezilyalı yıldız Amilton kısa süre önce Akdeniz ekibi Antalyaspor ile yollarını ayırmıştı.



2

Antalyaspor'dan ayrılan futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı büyük merak konusu haline gelirken yıldız futbolcuyla Anadolu ekibi Konyaspor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Futbolcuya çok sürpriz bir talip çıktı. Bir diğer Süper Lig ekibi Konyaspor'un sambacı futbolcu ile çok yakından ilgilendiği ve futbolcunun transferi için harekete geçtiği aktarıldı.



4

Yıldız futbolcunun da Konyaspor'un kendisine olan ilgisinden oldukça memnun olduğu ve transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.



5

Bu anlamda futbolcunun kısa süre içerisinde Konyaspor'a transfer olması bekleniyor. Ayrıca futbolcunun şuan herhangi bir takımda oynamıyor olması, kulüpsüz durumda bulunması Konyaspor'un bu transferde elini oldukça güçlendiriyor.



6

Şimdilerde kulüpsüz olan Amilton, kariyerine ilk olarak İspanya'nın Ourense takımında başladı. Ardından Portekiz'in; Varzim, Madeira Portimonense takımlarında forma giydi.



7

Sonrasında Portekiz'de Desportivo Aves'e transfer oldu. Brezilyalı 2019'da ülkemizde Antalyaspor'a transfer oldu. Antalyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken futbolcu flaş bir kararla 14 Ocak 2022 tarihinde Antalyaspor ile yollarını ayırdı.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR