20.01.2022-15:03 (Son Güncelleme:20.01.2022-15:03)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Başkan Tahir Kıran arasında gerçekleştirilen transfer görüşmelerinin ardından ses getirecek bir imza atıldı.



2

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Çaykur Rizespor'da çeşitli isimler gündeme gelirken Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun potansiyeline çok güvendiği 24 yaşındaki golcü Kubilay Kanatsızkuş ile anlaşma sağlandı.



3

Son olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen genç golcü Kubilay Kanatsızkuş, Rizespor ve Yeni Malatyaspor arasında anlaşmanın gerçekleşmesinin ardından kendisini 3.5 yıllığına Rize'ye bağlayan imzayı attı.



4

Çaykur Rizespor'un resmi internet sitesi üzerinden Kubilay Kanatsızkuş transferi ile ilgili olarak yapılan açıklamada ;



5

' Çaykur Rizespor’umuz Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’dan Kubilay Kanatsızkuş ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. 24 yaşındaki hücum oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş, Çaykur Didi Stadyumu’nda Başkan Yardımcımız ve Basın Sözcümüz Selim Selimoğlu'nun katıldığı imza töreninde, kendisini yeşil-mavili renklere bağlayan imzayı attı. Kubilay Kanatsızkuş’a kulübümüze "Hoş geldin" diyor, kendisine başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur. ' ifadelerine yer verildi.



6

Bursaspor alt yapısında futbolculuk kariyerine başlayan Kubilay Kanatsızkuş, Bursa'da A takıma kadar yükselmeyi başarmıştı. Ardından bir sezon kiralık olarak Ankaragücü formasını giyen Kubilay, sonrasında Bursaspor ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Yeni Malatyaspor'a imza atmıştı.



7

Bursaspor formasıyla A takım mücadelelerinde toplamda 91 karşılaşmada süre alan Kubilay Kanatsızkuş, 18 gol ve 7 asistlik bir katkıyla oynadı.



8

Bu sezon ise Yeni Malatyaspor formasıyla toplamda 15 karşılaşmada forma giyme şansı yakalayan Kubilay Kanatsızkuş bu karşılaşmalarda sadece 1 gollük bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR