Konyalı Adam Mobil Oyun Sayesinde Bir Servetin Sahibi Oldu

Konyalı Mehmet F. (35) demir ustası olarak çalıştığı atölyede boş vakitlerinde oynamak için telefonuna Okey Muhabbet isimli sesle sohbet edilebilen bir oyun indirdi. İndirdiği oyun sayesinde tanıştığı kadın hayatını değiştirdi.

10.09.2021-14:50 - (Son Güncelleme: 10.09.2021-21:04) Konyalı Adam Mobil Oyun Sayesinde Bir Servetin Sahibi Oldu

Mehmet F. (35) boş vakitlerinde zaman geçirmek için indirdiği oyunda gurbetçi Fatma A. (63) ile tanıştı. Aralarındaki yaş farkından dolayı önceleri normal bir arkadaşlık kuran ikili birkaç ay sonra yüz yüze görüşme kararı aldılar.

MEHMET İÇİN İNGİLTERE’DEN KONYA’YA GELDİ

Fatma A. (63) oyunda tanıdığı Mehmet’le buluşmak için İngiltere’den önce istanbul’a sonra da Konya’ya geldi. İkili ilk defa Konya’da bu vesile ile buluşmuş oldular. Buluştuktan sonra birbirlerinden etkilenen ikili görüşmeye devam etti. Aralarındaki yaş farkını problem etmeyen ikili böylece ilişkinin ilk adımlarını atmış oldular.

GURBETÇİ KADIN DAHA FAZLA DAYANAMADI

Konyalı Mehmet’i görmek için gidilen binlerce kilometrelik yok 63 yaşındaki Fatma’yı yorunca nikah yapma kararı aldılar. Yıldırım nikahı ile evlenen çift Mehmet F’nin İngiltere’ye taşınmasıyla birlikte yaşamaya başladılar.

OKEY MUHABBET OYUNU SAYESİNDE LÜKS BİR HAYAT KURDU

Okey Muhabbet oyunu sayesinde Fatma’yla tanışan Mehmet F. lüks bir hayat yaşamaya başladı. İngiltere vatandaşlığı olan ve İngiltere’nin önemli emlakçılarından biri olan Fatma, Mehmet’e lüks arabalar ve rahat bir hayat hediye etti.

ANİDEN GELEN ÖLÜM MEHMET’İ BİR SERVET SAHİBİ YAPTI

Fatma ve Mehmet aşkı huzur içerisinde sürerken bir gece yarısı Fatma A. kalp krizi geçirdi. Tüm önlemlere rağmen kurtarılamayan Fatma A’nın vasiyetinden de aşk çıktı. Aslında önceki evliliğinden 2 çocuğu olan Fatma A. tüm mal varlığının yarısını eşi Mehmet’e bıraktı.

OKEY MUHABBET OYUNU 50 MİLYON POUND KAZANDIRDI

Oyun oynarken tanıştığı kadın sayesinde 50 milyon pound yani yaklaşık 600 milyon Türk lirasının sahibi olan Mehmet F. “karımı çok seviyordum, çok üzücü bir durum, yastayım. Para pul önemli değil o olmadıktan sonra ne değeri var, Konya’ya geri döneceğim” dedi. Mehmet F. bir başka demecinde ise “artık her şeyi bıraktım sadece onunla tanıştığım Okey Muhabbet oyununu oynuyorum biliyorum o yine oradan çıkacak ve gelecek. Buna inanıyorum” dedi.

MEHMET’İN HAYATINI DEĞİŞTİREN OYUNU ARAŞTIRDIK

%100 Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen Okey Muhabbet mobil oyununu isteyen herkes indirebiliyor. Android ve Iphone telefonlarda oynanabilen oyunun en önemli özelliği ise oyun oynarken sesle sohbet edebiliyor olmanız. İsteyen herkesin indirebildiği oyunu aşağıdaki linklere tıklayarak siz de indirebilirsiniz.

Oyunu aşağıdaki görsellere tıklayarak indirebilirsiniz. Üstelik tamamen ücretsiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal