Konya'da yarın okullar tatil mi? 3 Mart 2022 Perşembe okullar Tatil mi? Konya Valiliği son dakika kararı bekleniyor!

Meteorolojinin hava durumuna ilişkin yaptığı açıklamalardan sonra bazı illerde yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının beklendiği illerden biri ise Konya oldu. Bu doğrultuda vatandaşlar kar yağışından dolayı okulların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladı. Peki Konya'da 3 Mart tarihinde okullar tatil olacak mı? İşte detaylar...

02.03.2022-13:45 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-13:45) Konya'da yarın okullar tatil mi? 3 Mart 2022 Perşembe okullar Tatil mi? Konya Valiliği son dakika kararı bekleniyor!

Meteoroloji’nin yaptığı açıklamalar kapsamında Konya’da bu akşam itibari ile yarın da olacak şekilde yoğun kar yağışı bekleniyor. Dolayısıyla 3 Mart Perşembe tarihinde okulların tatil olup olmama ihtimali merak konusu oldu. 

Konya'da kar tatili

Hava durumu tahminlerine göre İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz Bölgelerinde oldukça yoğun kar yağışı bekleniyor. 

Konya’da 3 Mart tarihinde okullar tatil mi?

Konya’da beklenen yoğun kar yağışından dolayı 3 Mart Perşembe tarihinde okullarda tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Lakin konuya ilişkin Konya Valiliği henüz açıklama yapmadı. Bunun yanı sıra meteorolojinin yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

“Yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren Burdur, Isparta, Afyonkarahisar çevreleri ile Konya’nın kuzey ve batısında beklenen kar yağışlarının kuvvetli (10-20 cm) ve yer yer yoğun kar yağışı (21 cm üzeri) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek tipi şeklinde yağış, buzlanma ve don olayı ile birlikte ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal