Konya'da okullar tatil mi? 4 Mart 2022 Konya'da okullar tatil mi? Cuma günü okullarda ders var mı yok mu?

Mart ayına girmemiz ile tüm illerde soğuk hava ve kar yağışı etki gösterdi. Bazı illerde okullara ara verildi. Bu illerden biri de Konya. Peki Konya'da okullara tatil kararı geldi mi? 4 Mart 2022 Cuma günü Konya'da okullar tatil mi? İşte detaylar…

03.03.2022-18:36 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-14:41)

Mart ayına girmemiz ile ülkemizde hemen her yerde soğuk hava ve kar yağışı görüldü. Bu illerden biri de Konya. Kar yağışı Konya'yı etkisi altına aldı. Dünden bu yana etkili olan yoğun kar yağışından dolayı okullar, kentin 11 ilçesinde tamamen 6 ilçesinde kısmen tatil edildi. 

Konya'da okullar tatil mi?

Konya'da okullar tatil mi? 4 Mart okullar tatil mi?

Konya'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeni ile 4 Mart Cuma günü 2022 Ahırlı, Derbent, Derebucak, Hüyük, Ilgın, Beyşehir, Yunak, Doğanhisar, Tuzlukçu, Halkapınar, Akşehir'de tüm ilk ve orta dereceli okullar ile liselerde uzaktan eğitime, Sarayönü ilçesinde taşımalı eğitim ile Kadıoğlu, Çeşmelisebil, Gözlü, Yenicekaya, Özkent ve Gözlü Tigem mahallelerinde de yüz yüze eğitime ara verildiği kaydedildi. 

İlçe hıfzıssıhha kurulları tarafından alınan kararlara göre, uzaktan eğitim kararı alınan ilçelerde kamuda çalışan engelli ve hamile görevlilerin idari izinli sayılacağı bildirildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal