Konya'da Öğretmenden Öğrenciye Skandal Muamele!

Konya'da ilkokul birinci sınıf öğrencisi A.Ç'nin annesini görmek isteyip ağlamasının üzerine sınıf öğretmeni Ayşe I., ''Terbiyesiz, ağla, ağla seni disipline yollayacağım. Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?'' diye azarladı.

28.09.2021-09:47 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-16:15) Konya'da Öğretmenden Öğrenciye Skandal Muamele!

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan ilkokulda skandal bir olay gündeme geldi. 7 Eylül tarihinde bir öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde birinci sınıf öğencisi olan A.Ç., okula uyum sağlayamaması üzerine ağlayarak annesini görmek istedi. Kameraya yansıyan görüntülerde, sınıf öğretmeni olan Ayşe I., küçük çocuğa bağırarak tepki gösterdi.

ÖĞRETMENDEN SKANDAL İFADELER

Sınıf öğretmeni Ayşe I.'nın bağırdığı görüntülerde, ''Terbiyesiz, ağla, ağla seni disipline yollayacağım. Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?'' diye azarladığı görüldü. Küçük çocuğun ise ''İstemiyorum seni, ben annemi istiyorum'' diye ağlamaya devam etmesi üzerine öğretmen Ayşe I., "Ağla, ağla seni disipline yollayacağım haberin olsun. Müdür bey de seni cezalandırsın.'' şeklinde karşılık verdi.

KIZIMIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Sınıfta bir öğrenci tarafından çekilen görüntüleri izleyen A.Ç'nin babası G.Ç, okul yönetimine kızının öğretmeninin değiştirilmesi talebinde bulundu. Kızının psikolojisini olumsuz yönde etkilediğini ifade eden baba G.Ç, ''Kızımın okulun ikinci günü, böyle kötü bir muameleye maruz kalması bizi çok üzdü. Kızımın sınıfının değişmesi için müracaat ettik ama bir sonuç alamadık. Okulla ilk tanışan bir çocuğa böyle bağırılır mı? Öğretmeni kızımın psikolojisini bozuyor. Kızım okula annesiyle gidip geliyor'' ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMEN HAKKINDA İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran paylaşımın sonrasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, birinci sınıfa başlayan öğrencisi A.Ç'ye kötü davrandığı öne sürülen Ayşe I. hakkında idari soruşturma başlattı. Soruşturmanın yürütülmesi için bir müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal