Konya'da Mekan Kavgası Hastaneye Taşındı! Olayda 3 Memur Yaralandı

Konya'da Karapınar ilçesi Hankapı Mahallesinde çıkan bar kavgası hastaneye taşındı. Olaylar sonucu yaralananlar arasında 1 polis memur ve 2 bekçi bulunuyor.

06.10.2021-16:49 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-17:39)

Konya’ya bağlı Karapınar ilçesinde gerçekleşen iki grup arasındaki kavga sonrası polis ekipleri tarafından şüpheliler sağlık kontrolüne götürüldü. Sağlık kontrolü sırasında hastaneyi basan kavga sahiplerinin yakınları, sağlık ve polis ekiplerine saldırdı. Konya’nın Karapınar ilçesi Hankapı Mahallesinde 15 Eylül gecesi bir eğlence mekânında gerçekleşen kavga sonrasında birçok kişi gözaltına alındı. Kavga ile ilgili ulaşılan bilgilere göre, eğlence mekanının çıkışında alkollü olan Y. D., O. D. ve T. M. isimli şahıslar ile F. G., H. G. ve M. A. Ö. arasında kavga çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezine düşen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve mahalle bekçisi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çıkan kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Kavga sonrası içlerinde yaralıların da bulunduğu iki tarafta birbirlerinden şikâyetçi oldu. Şikayetçi olunması üzerine polis ekipleri, şüphelileri sağlık kontrolü için Konya Karapınar Devlet Hastanesine götürdü. Kavganın taraflarından biri olan M.A.Ö.’de 1.79 promil alkol olduğu tespit edildi. Kontrol amaçlı hastaneye götürülen M.A.Ö., işlemleri esnasında hastane içerisinde taşkınlık yaparak polis ekiplerine hakaret etti.

KONYA'YI BİRBİRİNE KATTILAR

Konya Karapınar Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolleri esnasında M.A.Ö'nün yakınları olduğu tespit edilen ve yüksek promilde alkol aldıkları belirlenen A.Ö., ve Z. Ö. de olayı duyarak hastaneye giriş yaptı. Hastane içinde sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine saldırarak darp eden iki kişi hakaret ve tehditler savurdu. Takviye ekip çağıran polis ekipleri, sahışları güçlükle kontrol altına aldı. Hastaneyi basarak taşkınlık çıkartan ve görevli memurlara saldıran şahıslar hastanenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Hastane kameralarına yansıyan görüntülerde, hastaneye gelen iki kişinin sağlık ve polis ekiplerine küfür ederek saldırdığı daha sonra hastane polisi tarafından şahsın bir odaya alınarak kontrol altına alındığı görülüyor. Öte yandan, çıkan olayda yaralanan 3 polis memurundan 1'ine 5 gün ve 2 çarşı mahalle bekçisinden 1'ine 3 gün iş göremez raporu verildi.

Olaya dahil olan şahısların yakınlarından gözaltına alınmak istemeyen A. Ö. isimli kişi ise polislere hakaret ve küfürler ederek saldırdı. Hastanede içindeki tıbbi cihazlara da tekme atarak zarar veren A. Ö. isimli şahıs, bunların yanı sıra kafasını duvarlara ve kapıya vurarak polislerin kendisini darp ettiğini iddia etti. Hastanede görevli bulunan ve şahısların yakını olan sağlık çalışanı da yakınlarının gözaltına alınmasına engel olmak için polis ekiplerine mukavemet gösterdiği belirtildi. Olaya karışan herkes gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal