Konuşanlar seyircisi Esra kim? Instagram hesabı nedir?

Konuşanlar programı son zamanlarda oldukça ilgi çekici bir eğlence programı haline geldi. Sevilen programda Esra isimli konuk oldukça dikkat çekti. Peki Esra kimdir? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

15.04.2022-19:56 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-19:56) Konuşanlar seyircisi Esra kim? Instagram hesabı nedir?

Konuşanlar programı vatandaşın oldukça ilgisini çekiyor ve eğlenebilmek için program yoğun ilgi görüyor. Program biletlerinin anında tükendiği bilinirken gelen seyirciler de insanlar tarafından araştırılıyor. Peki geçtiğimiz bölümlerde programa seyirci olarak katılan Esra kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

Konuşanlar Esra

Programın sunuculuğu Hasan Can Kaya tarafından yapılmaktadır ve program ilk başta Youtube üzerinden yayınlanırken kısa sürede büyük ilgi görmesiyle Exxen platformuna taşındığı bilinmektedir. Programa gelen seyirciler hayatlarına dair çeşitli hikayeler anlatmakta ve Hasan Can Kaya espri yeteneğiyle bu hikayeler üzerinden mizah yapmaktadır. Geçtiğimiz bölümlerde programda mikrofon alan seyircilerden Esra isimli genç kadın insanların dikkatini çekti. Programa iki arkadaşı ile katılan Esra kuaför olduğunu ve sevgilisi olmadığını belirtti. Sesi ile herkesi kendine hayran bırakan Esra'nın instagram hesabı olup olmadığı bilinmemektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal