Konuşanlar seyircisi Çağla kim? Çağla'nın instagram hesabı var mı?

Konuşanlar programı son zamanlarda oldukça ilgi çekici bir eğlence programı haline geldi. Fenomen programda Çağla isimli konuk oldukça dikkat çekti. Peki Çağla kimdir? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

15.04.2022-19:55 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-19:55) Konuşanlar seyircisi Çağla kim? Çağla'nın instagram hesabı var mı?

Hasan Can Kaya tarafından sunulan ve özellikle pandemi sürecinde yükselişe geçen eğlence programı Konuşanlar da her bölüm farklı hikayeler anlatılıyor. Yine hikayesini anlatan bir seyirci oldukça dikkat çekti ve insanlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Konuşanlar programı seyircisinden olan Çağla kimdir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar programı

Konuşanlar programı Hasan Can Kaya tarafından sunulmaktadır ve öncelikle Youtube platformunda seyirciyle buluşturulan program çok büyük beğeni toplaması sonucunda Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen ile anlaşmış ve Exxen'e taşınmıştır. Programda her hafta gelen seyirciler kendi hayatlarına dair çeşitli hikayeleri anlatmaktadır. Programın çekimleri İstanbul'da yapılmaktadır.

Geçtiğimiz haftalarda programın seyircilerinden olan Çağla adlı genç kadın oldukça beğeni topladı ve merak edilmeye başlandı. Çağla programda Özkan tarafından dünyanın 8.harikası olarak tanımlandı ve büyük alkış topladılar. Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümü öğrencisi olduğunu belirten Çağla programda erkek arkadaşı ile yaşadığı olayı ve kendisini aldatmak için kullandığını öğrendiğinde ilişkisini bitirdiğini de anlattı. Çağla'nın Instagram hesabı merak ediliyor fakat hesabı şu an için bilinmemektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal