11.03.2024-12:10 (Son Güncelleme:11.03.2024-12:10)


1

Survivor All Star'a aldığı cezalarla damga vuran Yunus Emre tam cezası bitmek üzereyken yine yeni 4 ödül cezasına kavuştu. Konseyi terk etmesi sonrası diskalifiye olup olmadığı merak edilen yarışmacı bu kez daha önce yaşanmamış bir olaya imza attı.



2

Konseye dönenen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Benim de sana sempatim var o konuda bir problem yaşamıyoruz" diyerek söz başladı.



3

Konseye geri dönen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Benim de sana sempatim var o konuda bir problem yaşamıyoruz zaten biz senin diğer yarışmacılarla olan ilişkilerin konusunda problem yaşıyoruz. Bir daha anlatayım neden ceza aldın...



4

Bir olay yaşıyorsun karşında bir kadın var bizim kabul etmeyeceğimiz tondan konuşuyorsun konunun içeriği de kabul edilmez." diye konuştu.



5

Acun Ilıcalı Yunus Emre'nin kavga sırasındaki sözlerini hatırlatarak "Özü sözü bir delikanlı bir kardeşimsin sizin raconda kadınlara kötü söz söylemek gibi bir şey var mı?" diye soru yöneltti.



6

Yunus Emre ise "Ben de çok pişmanım" deyince Ilıcalı ise "Algılamakta zorlanıyorum. Topları versene diyor ama o kadar iyi niyetli ki... Bundan nereye varabilirsin" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.



7

Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye tavsiyelerde bulunarak konuyu kapadı. Diskalifiye kararı açıklanmazken, Yunus Emre'nin yarışmaya devam edeceği kesinleşti. Yunus Emre oyun sonunda ödül kazanan Berna'nın sevinç gösterisi yapmak adına kendisinden toplarını istemesi sonrası ''Bu topları mı?'' diyerek cinsel organını göstermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr