11.03.2024-11:44 (Son Güncelleme:11.03.2024-11:44)


1

ATV ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının karşısına ayet sorusu geldi. Yarışmacı sorunun doğru cevabını bilemezken, Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı eleyen ayet sorusunun cevabını detaylı bir şekilde anlattı.



2

Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'e katılan 44 yaşındaki yarışmacı Mehmet Çağrı Uğur sorularda son ana kadar başarılı bir performans gösterdi.



3

Mehmet Çağrı Uğur'un karşısına 300 bin TL değerinde "Kur'an-ı Kerim" de "O halde Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlayabilirsiniz?" ayetinin 31 kere geçtiği sure hangisidir? sorusu çıktı.



4

Cevabını bilmediği soru karşısında heyecanına yenik düşen yarışmacı, "D Bakara" suresi yanıtını verdi. Verdiği yanlış cevap ile duygularını dile getiren yarışmacı, "Rahman ne demek? Onun anlamı üzerinde durdum. Keşke biraz daha düşünseydim" dedi. Kenan İmirzalıoğlu ise yarışmacıyı eleyen ayet sorusunun cevabını detaylı bir şekilde anlattı.



5

İmirzalıoğlu, "Fatiha ve İhlas Suresi'ni çok kolay bir şekilde elediniz. Bakara yanlış hatırlamıyorsam 'bir besi hayvanı' deniz. Bu arada doğru Bakara bir inek hayvanıdır. Ben bir şeye takıldım sadece Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla… Yağmura rahmet yağdı deriz. Çünkü Rahmet veren kapsayan demek" açıklamasında bulundu.



6

Yarışmacı bunun üstüne Kenan İmirzalıoğlu'na "Bravo o halde 9'uncu soruya geçtiniz Kenan Bey" diyerek stüdyodaki seyircileri ve İmirzalıoğlu'nu gülümsetti. Kenan İmirzalıoğlu ise 'Teşekkür ederim o zaman yer değiştirelim..' diyerek sunucu koltuğundan kalktı.



7

300 bin TL'lik soruya yanlış cevap veren yarışmacı ise programdan 50 bin TL ödül ile ayrıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr