Komşusunu Darp Eden Baba Ve İki Oğul Tutuklandı

Bakırköy'de komşuları İskender Karaduman'ın 'gürültü yapmayın' mesajına sinirlenerek komşusunu darp eden baba ve 2 oğlu sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

16.12.2019-18:42 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-23:45) Komşusunu Darp Eden Baba Ve İki Oğul Tutuklandı

 

Bakırköy'de 12 Aralık'ta gürültü nedeniyle çıkan tartışma sonucunda bir apartmanda yaşanan darp olayına ilişkin basına yansıyan görüntüler incelendi.

İncelemenin ardından, olaya karıştığı gerekçesiyle baba ve 2 oğlu, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheliler, savcılıkça ifadelerinin alınması sonrasında tutuklanmaları istemiyle hakimliğe gönderildi.

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği, 3 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

OLAY

İddiaya göre Yeşilköy'de oturan İskender Karaduman, alt kattan gelen seslerden rahatsız oldu ve komşusuna "gürültü yapmayın, uyuyamıyorum" diye mesaj attı.

Karaduman, "Mesajımı almış olmasına rağmen gürültü devam etti. Saat 23.36'da tekrar mesaj attım. "Lütfen sessiz olur musunuz?" diye. Her mesajımda da özellikle "lütfen" kelimesini nazikçe belirttim." dedi.

Ancak hane sakinlerinden Ali Şenyüzlü, oğulları Okan ve Gökhan ile birlikte üst komşusu Karaduman'ın kapısına dayandı. Aralarında küfürleşme ve arbede yaşandı. Bina sakinleri durumu polise bildirdi. Yaralanan Karaduman hastaneye kaldırıldı.

Mağduriyet yaşayan Karaduman, olaydan eşi ve çocuklarının da olumsuz etkilendiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal