Koltuk Altınıza Limon Sürerseniz

Evde uygulayacağınız kolay yöntemlerle ter kokmanızı engelleye bilirsiniz. Peki bu ter kokusunu doğal yöntemlerle önlemenin püf noktaları neler? Detaylar haberimizde...

14.03.2020-18:03 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-17:59) Koltuk Altınıza Limon Sürerseniz

Vücudun doğal bir reaksiyonu olan ter kokusundan basit yöntemlerle kurtulmanın yollarını sizler için araştırdık.

KOLTUK ALTINIZA LİMON SÜREBİLİRSİNİZ

Biraz limon ve su ile koltuk altındaki bakterileri yok edebilir ve kötü koku oluşumuna engel olabilirsiniz. Yarım limonun suyunu, yarım bardak suya ilave edin. Bir pamuk yardımıyla koltuk altınıza sürün fakat öncelikli olarak küçük bir bölgede limona alerjiniz olup olmadığını görmeniz yararlı olacaktır. Limon asitli olduğu için hassas ciltleri tahriş edebilir.

TER KOKUSU İÇİN KARBONATI MUTLAKA DENEMELİSİNİZ

Limon ve karbonat ter kokusu için etkili bir çözümdür. İki koltuk altınıza yetecek kadar karbonatı bir kasenin içerisine koyun. Üzerine limonun suyunu sıkarak, karışımı hamur kıvamına getirin. Koltuk altlarınıza sürün ve yaklaşık 10 dakika bekletmeniz yararlı olacaktır. Koltukaltınızdaki ter kokusundan bu şekilde kurtulabileceksiniz.

TÜKETTİĞİNİZ GIDALAR TER KOKUSU YAPABİLİR

Ter kokusunu belirleyen faktörlerden bir tanesi de hiç kuşkusuz yediğiniz besinlerdir. Tükettiğiniz yemeklere mutlaka dikkat etmelisiniz. Özellikle acılı, baharatlı, soğanlı, sarımsaklı yiyecekler vücudunuzda kötü koku oluşmasına sebep olmaktadır. Bu sebeple bu tür yiyeceklerden uzak durmalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal