Kolay Mutfak Ünitesi Nasıl Yapılır?

Her kadın mutfağının geniş ve bol dolaplı olmasını arzu eder. Ancak bazı mutfaklar daha dar ve az dolaplıdır. Bu gibi durumlarda işinizi kolaylaştıracak ve mutfaktaki düzeni sağlayacak bir dekorasyona ihtiyaç duyabilirsiniz.

30.10.2019-16:03 - (Son Güncelleme: 30.10.2019-15:27)

Zeminde fazla boş yere sahip değilseniz, duvarlarınız işe yarayacaktır. Ahşap tarzıi malzemelerle raflar kurabilir ve bunları çeşitli biçimlerde düzenleyebilirsiniz:

MUTFAK RAFI DİZAYNI

  • Geleneksel: Aralarında eşit aralık olacak şekilde bir kaç rafı yatay şekilde duvara monte edebilirsiniz. Bu raflar çoğunlukla alttan desteklidir.
  • Orijinal: Panoları yatay şekilde monte edersiniz; fakat bunu yaparken belirli bir biçim oluşturursunuz. Mesela, farklı uzunluklardaki farklı tahtaları monte ederek  bir tür piramit yapabilirsiniz. Bu tasarım, çok hoş göründüğü gibi, epey kullanışlıdır.
  • Karışık: Bir parça tahta ya da metal rafın üstüne üç dört tane şeffaf sepet ya da kutu koyabilrisiniz. Bu şekilde, her kutuya ne koyduğunuzu kolaylıkla görebilirsiniz. Bu gibi raflarda tel sepetler harika görünür.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal