Kocaeli’nde Yürekleri Ağza Getiren Olay: Küçük Çocuğun Yaramazlığı Annesini Balkonda Mahsur Bıraktı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 1.5 yaşındaki kızı tarafından balkona kilitlenen anne, olay yerine itfaiye ekiplerinin gelmesiyle kurtarıldı. Kızına bir şey olacak korkusu yaşayan genç kadın, ‘Şu an bile elim ayağım tutmuyor, titriyorum’ dedi.

27.01.2022-11:51 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-12:04)

Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Serdar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Emine Öztürk çocuğunun altını değiştirdiği kirli bezi çöpe atmak için evin balkonuna çıktı. O sırada arkasında olan 1.5 yaşındaki kızı T.Ö., annesini balkon kapısı üzerine kilitledi. Kızının içeride tek başına olmasından dolayı korku dolu anlar yaşayan genç kadını, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtardı. 


Kirli bezi çöpe atmak için balkona çıktığı sırada 1.5 yaşındaki kızı genç kadını balkona kilitledi. Kızının içeride tek kalmış olmasında dolayı korku dolu anlar yaşadığını ifade eden Emine Öztürk, ‘Kızım içeride düşer, bir şey olur diye çok korktum. Çok farklı bir duygu. Şu an bile elim ayağım tutmuyor, titriyorum’ diye konuştu. 

İTFAİYE EKİPLERİ HEM KADINI HEMDE KÜÇÜK KIZI KURTARDI

Genç kadının üzerine balkon kapısının kilitlenmesi sonrası çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa süre için olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla balkona ulaştı. Genç kadının yanına ulaşan ekipler, balkon kapısını da açarak hem anneyi hem de küçük kızı kurtardı. 

TİTRİYORUM

Ekiplerin küçük kızı ve kendisini kurtarması sonrası açıklama yapan Emine Öztürk, ‘Balkona bez atmaya diye çıktım. Çocuk balkon kapısını benim üzerime kilitledi. Öyle bir panik yaşadım ki, ne olduğunu anlamadım. Normalde yapmayacağı bir şeyi yaptı. Çok şükür bir şey olmadı. Allah itfaiye ekiplerimizden razı olsun. Kızım içeride düşer, bir şey olur diye çok korktum. Çok farklı bir duygu. Şu an bile elim ayağım tutmuyor, titriyorum. Anneler, kapının üzerinde kesinlikle anahtar bırakmasınlar. Ne olursa olsun çocuklarını yalnız bırakmasınlar’ ifadelerine yer verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal