02.04.2022-10:50 (Son Güncelleme:02.04.2022-17:36)


1

EVE GİREN HIRSIZI BICAKLADI

EVE GİREN HIRSIZI BICAKLADI

Koacaeli’de 14 Ocak sabahı Gölcük ilçesi Yeni Mahalle'deki apartmanın giriş katında meydana gelen olayda, tersane işçisi Osman Karatoprak eve hırsızlık amacıyla giren Murat Yarar'ı çıkan arbedede bıçakladı.



2

HIRSIZ HAYATINI KAYBETTİ

HIRSIZ HAYATINI KAYBETTİ

Evden kaçan Yarar, yaklaşık 100 metre sonra yere yığıldı. Osman Karatoprak çevredekilerden yardım istedi. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılan Murat Yarar, hayatını kaybetti. Yarar'ın hırsızlık suçundan sabıkasının olduğu ortaya çıktı.



3

YATAK ODASINDAN SESLER GELİYORDU

YATAK ODASINDAN SESLER GELİYORDU

Gözaltına alınan Osman Karatoprak, emniyetteki ifadesinde sabah kahvaltı yaptığını ve masayı toparladığı sırada yatak odasından sesler geldiğini aktararak, "Masada bulunan tavayı sol elime, bıçağı sağ elime alıp odadan çıktıktan sonra seslerin geldiği yatak odasına doğru yöneldim. Kapıyı açtığımda alt kısmında pantolonu inik vaziyette bir erkek şahsın halıya işediğini gördüm. Şahsı görünce birden korktum ve 'Sen kimsin' diye sordum. Pantolonunu çekti ve kemerini taktı. Bana da, 'Ne yapacaksın, elindeki bıçakla bana mı vuracaksın' diyerek sağ elini belinin arka kısmına doğru götürdü ve bulunduğu yerden üzerime doğru zıpladı. Bana saldırınca ben de korku ve panikle elimde bulunan tavayı bu şahsın omuz kısmına doğru vurmaya başladım ve yine elimde bulunan bıçağı şahsın kalça kısmına doğru sallayarak kendimden uzaklaştırmak istedim. Can havliyle ben bu şahsı yaralayıp yaralamadığımı bilmiyorum" şeklinde kendini savundu.



4

KASTEN ADAM ÖLDÜRMEK SUÇUNDAN TUTUKLANDI

KASTEN ADAM ÖLDÜRMEK SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Murat Yarar’ı bıçaklayan Osman Karatoprak ise kasten adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.



5



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR