18.01.2022-17:11 (Son Güncelleme:18.01.2022-17:46)


1

Esra Erol bebeğin cansız bedeninin nasıl bulunduğunu anlattı.



2

EVE GELEN EKİP BEBEĞİ ÖLÜ OLARAK BULMUŞ

EVE GELEN EKİP BEBEĞİ ÖLÜ OLARAK BULMUŞ

Esra Erol, "Doğumdan sonra Rümeysa'nın kanaması olmuş ve hastaneye gitmişler. Başına ne geldiği sorgulandığında doğum yaptığı öğrenilmiş ve bebeğin nerede olduğu sorgulanmış. Eve gelen ekip bebeği poşetin içinde ölü olarak buluyor. Aslında olaylar böyle ortaya çıkıyor" dedi.



3

ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYOR

ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYOR

İsmail Bey, Rümeysa'nın iki çocuğunu da öldürmesinden korktuğunu söyledi. Ayrıca Esra Erol'un programına daha önce çıkmak istediğini fakat eşinin ailesi tarafından ölümle tehdit edildiğini ifade etti.



4

RÜMEYSA YAŞADIKLARINI ANLATTI

RÜMEYSA YAŞADIKLARINI ANLATTI

Rümeysa, 16 yaşında hamile kaldığını ve bebeğini evde dünyaya getirdiğini söyledi. Eşinin iddiaları ardından da canlı yayına bağlanarak konuştu.



5

BENİ KANDIRDI

BENİ KANDIRDI

Rümeysa yaşadıklarını şu şekilde anlattı, "Kendisiyle internetten tanıştık ve beni bir şekilde kandırarak istediğini yaptı. Kaç kere beni istemeye geldiler ama ailem vermedi. Ben o sırada hamile kaldığımı bilmiyordum. Ailem de yaşım küçük olduğu için anlamadı. Bir kere hastaneye gittik onda da hamile olduğumu öğrendim. Ben de onu aradım ama ulaşamadım. Ben bebeğin ölüm olayını anlatmak istemiyorum çünkü psikolojim bozuluyor. Ben bu olaydan sonra cezaevine girdim. Ben içerdeyken ailem İsmail'le evlenmemi planladı."



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR