Koç Burcunun Sevmediği Şeyler

Koç burcunun sevmediği şeyler nelerdir? Koç burcu nelerden hoşlanır, nelerden nefret eder? Koç burcu hakkında merak edilenleri derledik.

28.07.2020-14:50 - (Son Güncelleme: 29.04.2021-09:29) Koç Burcunun Sevmediği Şeyler

Koç burcu, kimi zaman, küfür ve argo kullanabilir. Bazılarının öfke kontrolüne de ihtiyacı olabilir. Koç burcunun sevmediği şeyler, onda yaralayıcı bir gerginliğe dönüşebilir.

Koç burcu hayata karşı meydan okuyarak var olur. Geçmişten bu yana, acı tecrübeler yaşadığı için, pek kimseye güvenmez. Elden ayaktan düşmekten ödü kopar. Birilerine m uhtaç olacağı hissi, onda gerginliğe neden olur. Kısıtlanmaya gelemez.

KOÇ BURCU NELERDEN HOŞLANIR?

Koç burcunun sevdiği şeyler, önemsenmektir. Emek verdiği durumlar ekseninde aferin almaları, tebrik edilmeleri ve onlara danışılması ruhlarını okşar. Bazen, onun sevdiği şeyleri bilmek, sevmediği şeylere aldığı tavırları ve koyduğu mesafeyi de belli eder. Bu burcun mensubu olan insanlar, günlerini gün etmekten hazzederler. Onları bağlayan, eve kapatan ne varsa, bunu sevmezler.

Pek tekeşli oldukları söylenemez. Bu yönde, bir ilişkiye zorlanmaktan, özgürlüklerinin kısıtlanmasından, kendilerine ‘‘neredesin?’’, ‘‘neredeydin?’’, ‘‘ne zaman geleceksin?’’ gibi, sınırlandırıcı sorular sorulmasından hiç hoşlanmazlar. Yapılan planın son anda bozulması, mesajlarına geç dönülmesi veya hiç dönülmemesi de onları gerer. Halbuki, sürekli ilgi görmek, beğenilmek, belli bir mesafeyle aranmak, kısıtlanmamak, saygı görmek, macera dolu anlar yaşamak, adrenalin salgılamak, bol bol sevişmek, yeni flörtlerle tanışmak onları mutlu eder.

KOÇ BURCUNUN SEVMEDİĞİ ŞEYLER NELERDİR?

Koç burcunun sevmediği şeyler, yalnızlıkla ilintilidir. Çünkü, o, kalabalığı sever. Arkadaş grupları içinde kendisini var eder. Erkeklerinin kadınlara eğilimleri büyüktür. Kadınları da durmadan sevgili ararlar. Asla, nefes almazlar. Bu anlamda, sevilmekten, çiçek almaktan, iyi bir seksten, tutkudan hoşlanırlar. Kendilerine karışılması bu burcun kadınlarını çileden çıkarır. Kavga etmeye açık bir tarafları da bulunmaktadır.

Koç’un daha başka sevdiği şeyleri şu başlıkla verebilmemiz mümkündür. Bu başlıklar öğrenildikçe, tersi de sevmediği şeyler ekseninde irdelenebilir:

*Abur cubur yemeyi sever.

*Mizah yapmayı sever.

*Komedi dizilerini sever.

*Konuştuğunda saatlerce dinlenmeyi sever.

*Dokunmatik telefonla vakit geçirmeyi sever.

*Dizi ve film izlemeyi sever.

*Saçlarının stilini değiştirmeyi sever.

KOÇ BURCU NELERDEN HOŞLANMAZ?

Koç burcunun sevmediği şeyler, yalan söylenmesidir. Birinin ona yalan söylediğini anladığı an, içinde fırtınalar kopar. Yalanın içeriğine, büyüklü küçüklü ölçeğine göre de tepkisi değişebilir.

Koç burcunun sevmediği şeyler üstünden şu başlıklar tespit edilebilir:

*Aptal yerine konmak

*Aranıp sorulmaması

*Çıkar için kullanılmak

*Tehdit edilmek

*Kıskançlık

*Reddedilmek

*Zaman kaybı

*İşlerinin sekteye uğraması

*Sürekli benzer soruların sorulması

*Saçma sorular sorulması

*Hesap sorulması

KOÇ BURCU NELERDEN NEFRET EDER?

Koç burcunun sevmediği şeyler, affedilebilir nitelikte içerikler barındırsa da, nefret ettiği şeyler, geri dönüşü olmayan kopuşlara neden olur. Bunların başında şu sebepler gelir:

*Boş konuşmalardan nefret eder.

*Verilen sözlerin tutulmamasından nefret eder.

*Biriyle karşılaştırılmaktan nefret eder.

*Vefasızlıktan nefret eder.

*Sevdiği insanın elinden alınmasından nefret eder.

*Özgürlüğünün kısıtlanmasından nefret eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal