Koç Burcunun Güçlü ve Zayıf Özellikleri

Koç burcu yaşamayı çok seven güçlü, enerjik ve hareketli bir burçtur. Biraz benci insanlardır ve ben özellikleri fazladır. Her koşulda önce kendilerini düşünürler. Pratiktirler elleri hızlıdır. Hızlı düşünme kabiliyetine de sahiptirler. Çok coşkuludurlar ve olaylar karşısında bu ortaya daha çok çıkar.

28.07.2020-14:47 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-14:45) Koç Burcunun Güçlü ve Zayıf Özellikleri

Hayatta başlarına ne gelirse gelsin yaşam sevinçlerini yitirmezler. Yaratıcıdırlar ve her konuya merakları vardır. Amaçları ve hedefleri yolunda daima ilerlerler. Yaptıkları işi kanıtlama iç güdüleri vardır. Üretkendirler ve enerjileriyle başarıya kısa sürede ulaşırlar. Söz dinlemezler ve bencildirler. Hep kendi bildiklerine göre yol alırlar ve ona göre şekillenirler. Sabırsız oldukları için çoğu işi yarıda bırakırlar. Gerçekçi anlatımdan bazen uzaklaşırlar ve abartarak anlatım yaparlar. Her zaman başrolde olmak isterler. Kavrama yetenekleri gelişmiştir koç burçlarının. Özgürlüklerine düşkündürler ve oldukça da kıskançtırlar.

Koç Burcunun Güçlü Özellikleri

Koç burcu cesaret verici bir burçtur. Çevresindeki insanlara güçlü duruşuyla cesaret verir. Cesur, adanmış, enerjik, durdurulamaz, şefkatli ve kahraman oluşu koç burcunun güçlü özellikleri arasındadır.

Koç Burcunun Zayıf Özellikleri

Koç burcu umursamaz bir burçtur. Etrafında olan şeyleri fazla umursamaz kendisi odaklıdır. Kibir, buyurganlık, inatçılık ve kıskançlık koç burcunun olumsuz ve zayıf özellikleri arasındadır.

Koç Burcu Kadının Özellikleri

Koç burcu kadınları için hayat pek kolay değildir. Koç burcu kadınları dik kafalıdır ve coşkuludurlar. Kendilerine korumacı bir eş isterler. Tutkulu ve idealisttirler. Koç burcu kadını olması gerekenden çok daha fazla kıskanç kadınlardır. Hislerini içlerinde yaşamayı severler. Tutkulu kadınlardır. İdeal eştir koç burcu kadını. Eşinin her zaman iyi ve kötü gününde yanında olur. Çocukları hayatlarının merkezidir. Çocuklarına kusursuz ve etkileyici bir hayat sunabilmek için ellerinden geleni yaparlar. Çocuklarını onurlu ve gururlu yetiştirmek isterler. Güçlü bireyler olmaları için her istediklerini kolaylıkla ellerine vermezler ve kendileri gibi istekleri için çalışan insanlar olmaları yolunda savaş verirler. Güç koç burcu için olmazsa olmazdır. Paranın gücüne de inan bir kadındır koç burcu kadını.

Koç Burcu Erkeğinin Özellikleri

Koç burcu erkekleri güçlü ve etkileyici erkeklerdir. Her istediklerini gerçekleştirmek isterler ve hemen hemen hepsini gerçekleştirirler. Hedefleri konusunda otoriterlerdir. Kadınları av olarak görürler. Koç erkeğiyle ilişki yaşamak oldukça zordur. Koç burcu erkekleri heyecanlıdır. Hayatları boyuncu ikinci olmayı kaldıramazlar ve bu durumdan nefret ederler. Çok hareketlidirler. Hayatında olan kişinin de kendisi gibi hareketli olmasını isterler. Bağımsız olmak isterler ve kıskançlığa gelemezler. Sevgi ile beslenmek onlara güç verir. Ne istediklerini bilirler ve küçüklüklerinden beri nasıl birisiyle beraber olmak istediklerini bilirler. Kıskanılmayı sevmemesinin aksine kendileri oldukça kıskanç erkeklerdir. Kıskançlık koç burcu erkeğinin duygularını besler ve bu olumsuz yönlerinden birisidir. Koç burcu erkeği çok fazla gururludur. Yanlışa tahammülü yoktur ve affedici değildir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal