Koç Burcunun Fiziksel Özellikleri

21 Mart ile 20 Nisan tarihleri arasında doğan kişiler Koç burcuna mensup olur. Koç burcunun yönetici gezegeni Mars'tır. Ordu renk veren ayçiçeği ve ateş kırmızısı, uğurlu günleri salıdır. Koç burcuna mensup kişiler enerjik ve hareketli yapıları ile dikkat çeker. Aceleci bir yapıya sahiptirler.

28.07.2020-12:47 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-14:44) Koç Burcunun Fiziksel Özellikleri

Koç burcunun fiziksel özellikleri içinde en çok dikkat çeken uzun bir yüz ve uzun bir boyna sahip olmalıdır. Koç burcuna mensup kişiler genellikle güçlü bir vücuda sahip olurlar. Koç burcu insanları çoğunlukla kıvırcık saçlı ve esmer olurlar. Keskin ve delici bakışları ile bulundukları ortamda dikkat çekerler. Koç burcuna sahip kişilerin dişleri ve ciltleri beğenilir. Güzel gülüşleri ile beğeni kazanırlar. Gözlerini kaçırmadan gülümseme özellikleriyle kolaylıkla bir kişiyi etki altına alabilirler.

Koç Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Koç burcunun fiziksel özellikleri kadın cinsiyetine mensup kişiler söz konusu olduğunda çekici olarak özetlenebilir. Koç burcu kadınları genelde ortalama boylarda olurlar. Vücut yapıları zayıf ve incedir. Kıvırcık saçlı kadınlar genellikle koç burcundan çıkar. Koyu saçlarında güneş altında kızıl yansımalar görünür. Koç burcu kadınları sağlıklı ciltleri ile dikkat çekerler. Genel olarak çekici bir görünüşü sahip olan koç burcu kadınları hem başka kadınların hem de erkeklerin hemen dikkatini çekerler. Geniş omuzlara ve güçlü kollara sahip olurlar. Koç burcu kadınları kambur durma gibi kötü bir alışkanlığa sahip olabilir. Küçük bir ağıza ve çıkık çeneye sahip olurlar. Koç burcu kadınları modayı takip eder. Marka takıntıları olabilir. Hatta kazandıkları tüm parayı giyime harcayabilirler.

Koç Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

Koç burcunun fiziksel özellikleri erkek cinsiyetinden bahsettiğimizde fiziksel çekiciliği akla getirir. Yüz hatları oldukça beğenilir. Koç burcu erkekleri küçük gözlere sahip olurlar. Burunları ince ve uzun olması ile dikkat çeker. Koç burcu erkeği küçük bir ağıza ve çıkık çeneye sahip olur. Koç burcu erkeğinin saçları da koç burcu kadınının saçları gibi güneşte kızıl yansımalar gösterir. Koç burcu kadınları gibi kambur durma alışkanlığına sahip olabilirler. Bu sebeple ilerleyen yaşlarda sırt problemleri ile karşılaşırlar. Spor yapmaktan hoşlanan koç burcu erkeği kaslı vücudu ile dikkat çeker. Çok uzun boylu olmasalar da vücutları dikkat çekici derecede beğenilir. Giyimleri ne olduysa dikkat gösteren koç burcu erkeği şık giyinmesi ile de çevresindeki kişilerin dikkatini çeker. Koç burcu erkeklerini sıklıkla takım elbise içinde görebilirsiniz. Markaya önem verirler ve kıyafet alışverişlerini buna göre yaparlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal