Koç Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Koç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

28.07.2020-12:08 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-17:43) Koç Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Koç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır diye sorulduğundaysa, dişilik sembolü olanlar tam onlara göredir. Erkekliklerini taçlandıracak kadınlar ararlar. Seksapelitesi yüksek, ilgi çekici, baştan çıkaran insanlara çekim duyarlar.

KOÇ BURCU ERKEĞİNİN KADINLARLA İLİŞKİSİ NASILDIR?

Koç burcunun kadınlara ilgisi yoğundur. Onların yanında bütün agresif tavırlarını bir kenara bırakarak, sakin bir beyefendi olur. Yalnızca, yatakta biraz serttir. Orada oyun oynamaya bayılır. Bu yüzden, güçlü, dayanıklı, tecrübeli kadınları tercih eder. Erotizmden haz alır. Cinsel çağrışıma açık kadınlarla yan yana gelmek onları güçlü hissettirir.

Koç erkeği, kadınlar tarafından da çok tercih edilir. Nitekim, buram buram testosteron yayarlar. Baskın bir ten kokuları vardır.

KOÇ BURCU ERKEĞİ NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?

Koç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır denildiğinde, bu özellikleri aşağıda şu şekilde sıralayabiliriz:

*Güçlü kadınlara ilgi duyarlar.

Koç burcu erkekleri, hayatta herhangi bir konuda kendisini tamamlamış kadınlardan çok etkilenir. Bu mesleki bir yeterlilik olduğu gibi, sanatsal bir yetenek ya da iyi bir annelik gibi durumlar da olabilir. En az bir alanda, bir konuda başarılı olanlar onun çekim alanına girer. Muhtaç, ne yapacağını bilemeyen, sinmiş kişilerle yan yana gelemezler. Çünkü, tez hareket ederler, yerlerinde duramazlar, keşif ruhu taşırlar. Kadınların da bedenen aynı dirence sahip olması hoşlarına gider. Sportif özelliği ağır basan kadınları çekici bulurlar.

*Eğlenceli kadınları beğenirler.

Koç burcu erkekleri, kendilerini güldüren, olumlu ve ılımlı kadınları beğenirler. Hararetli bir yapıları olduğu için, onları yatıştırmak da gerekebilir. O noktada, sıcacık gülümsemesi ve bembeyaz dişleriyle ona bakan birinin cazibesine kapılacaklardır. Kalın dudaklı kadınları severler. Öpüşmek onlar için olağanüstü bir ritüeldir. Dudaklara bırakılan ısırık izleri de tutkunun sembolüdür.

*Doğurganlığı çağrıştıran kadınları çekici bulurlar.

Koç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır diye merak edildiğinde, besili ve doğurgan kadınları da beğendikleri söylenebilir. Anaç bir vücuda sahip, etine dolgun kimileri de, onun  dikkatini çeker. Arzulu bir burca mensup olduğu için, simetrik ve iri kalçalar onun erkeklik hislerini harekete geçirir. Seks içinde kıvrak ve akışkan kadınlardan kopmaları hayli zordur.

KOÇ BURCU ERKEĞİNİN BİR KADINDA ARADIĞI FİZİKSEL ÖZELLİKLER NELERDİR?

Koç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunun cevabına istinaden, fiziksel bazı haritalamalar yapmam mümkündür. Bu noktada, Koç’un cinsel dürtülerinin çok kuvvetli olduğunu ve baskın bir kişilik barındırdığını belirtebiliriz. Koç burcunun hayalindeki kadının kimi fiziksel özellikleri şöyledir:

*Dolgun dudaklar

*Esmer bir ten, siyah saçlar

*Simetrik, iri kalçalar

*Düzgün dişler, çekici bir gülümseme

*Seksiliği çağrıştıran delici bakışlar

*Güçlü bir vücut

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal