Koç Burcu Cinsellikle Nasıl?

Koç burcu cinsellikle nasıl bir ilişki içindedir diye soracak olursak, bu durum onun vazgeçilmezlerinden biridir diyebiliriz. Öyle ki, Koç burcu cinsellik yaşayacağı bir partner bulamadığı zamanlarda, kendini tatmin etmenin türlü yolunu da bulur.

28.07.2020-12:06 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-12:04) Koç Burcu Cinsellikle Nasıl?

Koç burcu, cinselliğin biyolojik bir ihtiyaç, bir gereklilik, bir enerji paylaşımı olduğunu düşünür. Agresif tavırlarını azaltabildiği ve kendini yeniden sakinleştirebildiği alanların başında seks gelmektedir.

Koç Burcu Ve Cinsellik İlişkisi Nasıldır?

Koç burcu cinsellikle nasıl denilecek olursa, onunla arasının iyi olduğunu belirtebiliriz. Cinsellik Koç burcu için sağlıklı yaşamın da göstergesidir. Onun için üreme odaklı da bu eylem, eğer doğru partner bulunamazsa, sadece deneyim odaklı da olabilir. Cinsellik Koç burcu için bir iletişim kanalıdır.

Koç Burcu Cinsellikte Ne Arar?

Koç burcu cinsellikte ne arar diye sorulduğunda, akla ilk gelen yanıt, adrenalindir. O, hareketin burcudur. Bir yerde uzun süre durabilmesi imkânsız bir şeydir. Yerleşik bir merkezi olsa bile, sürekli seyahat etmek, yer değiştirmek, etrafı keşfetmek ister.

Bu anlamda, Koç burcunun cinsellikle arası da hayli iyidir. Fantezi dünyası da çok renklidir. Hararetli, enerjik, konuşkan bir burç olduğundan, etrafında çok sevilir. Birçok insan tarafından da cazibesi hayranlık vericidir. O yüzden, seks yaşamakta pek zorlanmazlar. Daima yanlarında bir erkek ya da bir kadın bulunmaktadır. Uzun süreli ilişkilerin insanları olmasalar da, uyumlu bir partner bulduklarında düzenli seks hayatı da yaşayabilirler. Özellikle, sabah seksi onlar için vazgeçilmezdir. Güne adrenalin salgılayarak başlayan biricik burçlardan biri olan Koç, içindeki yoğun enerjiyi geniş meralara açılıyor gibi, partneriyle uyuduğu yatakta boşaltır.

Koç burcu cinsellikle nasıl bir iletişim halinde diye düşünecek olursak, bu anlamda, öncelikle tutku aradığını belirtebiliriz. Çekim duyduğu, konuşup eğlenebildiği, kendisinin hareketliliğine uyum sağlayan insanlarla yan yana gelmesi olasıdır. Ağırkanlı, inatçı, baskın, ne söylediğini bilmeyen insanlar onları iterler. Espri anlayışı da gelişmiş, güleryüzlü bir insan olduğu için, o ‘‘humour’’ yeteneği gelişmemiş, düz kafalı kimseyle beraber olamazlar ya da onlarla kısa süreli birliktelikler geçirip, ortadan yok olurlar. Bir Koç burcu asla sıkıntıya gelemez. Onu kıskanan, aşırı sahiplenen, ondan sürekli bir şeyler uman insanlardan uzak dururlar. Emir almaktan, üstlerine gelinmesinden hoşlanmazlar. Cinsellikte de rahat edeceği, eğleneceği, kimi zaman sert tavırlarını kaldırabilecek, her türlü fantezi için uygun kişileri tercih ederler. 

Koç Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

Koç burcu için cinsellik hızlı yaşanmalıdır. Sabırsız insanların mensubu olduğu bu burcun, hayatın hızıyla eşdeğer şekilde, yaşamı takip etme arzusu vardır. Beklemekten ve bekletilmekten hiç hazzetmezler. Onlar için seks rutin bir eylemdir. Hatta, mümkünse her gün en az bir defa yapılmalıdır.

Bu anlamda, kendisi gibi günübirlik, sorgusuz, hararetli ve renkli kişileri tercih eder. Sevişmek için çok bekletilmek istemez; bir an önce birlikteliğin yaşanmasını arzu eder. Hormonları hızlı çalışır, nabzı hızlı atar, heyecanlıdır. İçgüdülerinin dizginlerini koparırcasına hareket eder. Her türlü pozisyon onun için uygundur. Öpüşmekten, ön sevişme kısmından hoşlansa da, bir an önce ana eyleme geçmek ve ten tene bitişmek ister. Cinsellik esnasında argo cümleler sarf edeceği gibi, inlemeleri de aşırı tonda olacaktır. Voltajı yüksek, tutkulu ve arzulu bir cinsellik yaşaması an meselesidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal