Kloş Etek Modelleri

Kloş etek; beli saran, aşağı doğru çan şeklinde açılan eteklerdir. İşte, kloş etek modelleri...

14.07.2020-14:12 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-14:13) Kloş Etek Modelleri

Kloş etek modelleri her sezon kullanılabilecek uzun ve kısa formlarda karşımıza çıkıyor. Yeni sezonun da trend parçaları arasına girmeyi başaran bu etekleri nasıl giymeliyiz? Trend görünmek için hangi modelleri seçmeliyiz? Tüm detayları haberimizde anlattık.

Kloş Etek Nasıl Giyilir?

Uzun kloş etek ya da kısa etek tercihinize göre kombin parçalarını belirleyebilirsiniz. Kloş etekler hareketli tasarımlara sahip olduğu için parçaları seçerken dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer desenli bir etek modeli seçtiyseniz üzerinde kullanacağınız parçalar sade ve şık olmalıdır. Bu eteklerle spor parçalarını birleştirmeniz bayağı görünebilir. Volanlı, transparan crop top parçalar doğru seçimler olacaktır.

Üst giyim için büstiyer de kullanabilirsiniz. Beli dar olan bu etekler aşağı doğru açıldığı için formunu ön plana çıkarmanız gerekiyor. Belinizi örten kıyafetler orantısız bir görünüme sebep olacaktır. Beli saran ve göbeği gösteren modellerle doğru kombinler yapabilirsiniz.

Kloş Etek Boyu Nasıl Seçilmeli?

Kloş etek modelleri boyuna ve desenlerine göre çeşitlidir. Seçeceğiniz eteğin boyuna karar verirken öncelikle bedeninizi dikkate almalısınız. Mini etekler daha hacimli görünmenize sebep olacağı için zayıf kadınların seçimi olmalıdır. Salaş bir görünüme sahip olduğu için kilolu görünebilirsiniz. Eğer trend bir görünüm yakalamak istiyorsanız uzun formda etekleri seçmelisiniz.

Yeni sezonda ön plana çıkan uzun etek modelleri arasında kloş etekler de vardır. Kısa boylu kadınların seçimleri ayak bileğine kadar uzanan eteklerden yana olmalı. Normal boyda kadınlar mini boy seçebilir. Kloş etek kombini yaparken etek boyuna uygun parçalar kullanmalısınız. Uzun eteklerle beli kapatan parçalar kullanmanız orantılı bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır.

Kloş Etek Şıklığı Nasıl Yakalanır?

Kloş etekle şık bir kombin yapmak için büstiyer ve kapalı formda topuklu ayakkabılar tercih etmelisiniz. Kloş etek seçiminiz mini olmamalı. Mini etekler spor görünümlü olduğu için şık kombinler yapmak zordur. Midi boy ve maksi eteklerle istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Seçeceğiniz diğer parçalar sade ve şık parçalar olmalıdır. Crop parçalar ve büstiyer dışında bu etekleri şık gösterecek trend modeller bulamayacağınız seçiminiz beli gösteren parçalardan yana olmalı.

Kombini tamamlamak için aksesuar kullanmamaya özen gösterin. Etekler hacimli olduğu için aksesuarlar fazla görünebilir. Saçınıza dağınık bir görünüm vererek eşarpla bağlayabilirsiniz. Ten makyajını pürüzsüz yaptıktan sonra koyu renkli bir ruj tercih etmelisiniz. Son olarak çanta ve ayakkabı tercihiniz de şık modellerden yana olmalı.

Kloş Etek ile Hangi Ayakkabılar Seçilmeli?

Kloş etek modelleri kombin yapmayı biraz zorlaştırıyor diyebiliriz. Bu eteklerle spor bir görünüm kazanmak için spor ayakkabılar seçmeyin. Kovboy ayakkabılar seçerek rahat ve modern görünebilirsiniz. Şık görünmek istiyorsanız yüksek topuklu ve gösterişli ayakkabılar bu eteklere yakışmayacaktır. Seçiminizi streç, kısa topuklu ayakkabılardan yana yapabilirsiniz. Hasır, bağcıklı dolgu topuklar da bu eteklerle şık görünmenizi sağlayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal