Kıyafette Zımba Modası

2015-2016 sezonunda kıyafetlerde ağırlıklı kullanılan zımba modası bu sezon oldukça farklı tasarımlarla karşımıza çıkacak. İşte, kıyafette zımba modası...

14.07.2020-14:10 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-14:08) Kıyafette Zımba Modası

Geçtiğimiz yıllarda tüm kıyafetlerde abartılı kullanılan zımba detayları bu sezon oldukça farklı ve modern tasarımlarla ön plana çıkıyor. Kıyafette zımba modası yakalamak için dikkat etmeniz gereken tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Zımba Modası Devam Ediyor mu?

Zımba modası geçtiğimiz yıllarda ağırlık kullanılmış ve oldukça hareketli tasarımlarla göz yormuştu. Pantolon ve kazakların tamamında zımba kullanılması bugün oldukça demode görünüyor. Zımbalı kıyafetlerin modası geçerken yeni sezonda karşımıza ufak detaylar ve sade işlemeler çıkıyor.

Desenli elbiselere hareket kazandırmak için sadece yaka detayında kullanılan zımbalar bu yılın trendleri arasında. Özellikle sade renkli ve asimetrik kesimli elbiselerin boyunlarında ufak detaylara yer verilmesi oldukça zarif görünmesini sağlıyor. Zımbalı kıyafet seçimleriniz bu yıl daha sade tasarımlardan yana olmalı.

Hangi Parçalarda Zımba Tercih Edilmeli?

Kıyafette zımba modası aklınıza 2015 yılının abartılı görünümlerini getirmesin. Bu yıl zımba detayları oldukça sade ve zarif tasarımlarda kullanılmış. Zımbalı kıyafetleri tercih ederken üst giyim ya da alt giyim seçimleriniz tamamen vücut hatlarınıza göre olmalı. Eğer omuzlarınız düşükse omuz detaylarında zımba kullanılan üstleri tercih etmelisiniz. Zımba detayları kıyafetlere hareket kazandırdığı gibi vücut hatlarınızı da orantılı gösterecektir.

Üst giyimde zımbalı kıyafetler tercih ettiyseniz pantolon veya etek seçiminiz sade olmalıdır. Her ili kıyafette de zımba detaylarının kullanılması geçtiğimiz yılların modası olduğu için bu sezon demode görünebilirsiniz. Yaz trendleri arasında yerini alan ufak zımba detaylı şortları sade kısa üstlerle kullanabilirsiniz.

Zımbalı Elbise Modelleri Moda mı?

Zımbalı elbiseler bu sezonunun popüler parçaları arasında yerini almaya başladı. Kalın ve renkli zımbaların yerine bu sezon sade ve minik yuvarlak zımbalar kullanılıyor. Zımbalı elbise modelleri arasında bulabileceğiniz sade renklerin üzerinde kullanılan minik zımbalar elbiselere oldukça farklı bir hava katıyor. Zımba işlemelerle hareket kazandırılan bu parçaları tercih ederek kolaylıkla kombin yapabilirsiniz.

Bu sezon günlük elbise modellerinin hepsinde çeşitli desen işlemleri kullanılmış. Zımbalı elbiselerde de işlemeler estetik bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Tek başına oldukça hareketli olan bu elbiseleri günlük hayatta tercih edebilirsiniz. Abiye modasında da karşımıza çıkacak minik zımba detayları payetli elbiseleri anımsatıyor. Payetleri elbiselere göre daha sade ve şık olan bu elbiseler yeni trendler arasında.

Zımbalı Şort Modelleriyle Nasıl Kombin Yapılır?

Yaz sezonunun vazgeçilmez parçalarından olan şortlar geçtiğimiz sezon sade tasarımlarla ön plana çıkmıştı. Yeni sezonun tüm kıyafetlerinde desenler ve baskılar kullanılırken şort modası da değişiyor. Kıyafette zımba modası yeni sezon şortlarda da karşınıza çıkacak. Zımbalı şort modelleri oldukça gösterişli ve hoş tasarımlara sahip olduğu için kolaylıkla kombin yapabilirsiniz. Şort üzerinde istediğiniz kesimde büstiyer tercih edebilir ve ister topuklu ister spor ayakkabıyla kombin yapabilirsiniz. Zımba detaylarının sönük kalmaması için çanta seçimleriniz sade ve mini çantalar olmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal