Klopp'tan Taraftara 'Evde Kal' Çağrısı

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Liverpool'un Alman hocası Jürgen Klopp, şampiyonluk şansının olduğunu Everton ile yapacakları maçta taraftara stada gelmemesi şeklinde çağrıda yaptı.

17.06.2020-13:42 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-13:39) Klopp'tan Taraftara 'Evde Kal' Çağrısı

Takımın resmi internet sitesinden video paylaşarak taraftarına seslenen Alman hoca, "Futbol geri döndü. Bazı nedenlerle bu sefer çok farklı olacak ama siz, her şeyi yine çok özel bir hale çevirebilirsiniz. Stat boş olmasına rağmen oyuncularımız sizin desteğinizi her zaman hissedecek ve şampiyonluk için savaşacak. Sizden tek isteğim, güvenliğiniz önceliğiniz olsun ve takıma desteğinizi evde kalarak gösterin." şeklinde konuştu.

Son 9 haftaya girilen Premier Lig'de 30 senelik şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen lider Liverpool, en yakın rakibi Manchester City'nin 25 puan önünde bulunuyor. Liverpool'un şampiyonluğu kesinleştirmesi için 6 puana ihtiyacı var.

Manchester City'nin bugün Arsenal'e kaybetmesi durumunda şampiyonluk şansı değişecek. Bu durumda Liverpool, pazar günü deplasmanda Everton'ı yenerse şampiyon olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal