Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Kızılcık Şerbeti 12. bölüm fragmanı

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti 12. bölüm fragmanı merak ediliyor. Dün akşam yayınlanan 11. bölümde yaşanan izleyenlerin nefesini keserken, dizinin son bölümünde neler olduğu ve yeni bölümün ne zaman ekranlarda olacağı araştırılıyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? İşte dizi hakkında son gelişmeler...

07.01.2023-18:03 - (Son Güncelleme: 07.01.2023-18:03) Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Kızılcık Şerbeti 12. bölüm fragmanı

Yayın hayatına başladığı günden beri sosyal medyada sıkça gündeme gelen dizilerden birisi olan Kızılcık Şerbeti 11. bölümü, dün akşam Show TV ekranlarında izleyenlerle buluştu. Sahneleriyle ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti dizisi 12. bölüm fragmanı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler araştırmalarına arama motorları üzerinden hız kesmeden devam ediyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu?

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümü 13 Ocak 2023 Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Ne Zaman

Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu?

Kıvılcım ve Ömer, birlikte geçirdikleri ilk gecenin sabahında beklenmedik bir olayla karşılaşır. Metehan ve annesi habersiz şekilde Ömer'in evine gelir. Doğa ve Fatih arasında işler yoluna girmiştir. Fatih, Doğa'nın üniversite arkdaşları ile daha rahat çalışabilmesi için şirketten bir oda ayarlamıştır. Doğan'ın arkadaşı Yeliz'in ev sorununa da yine Fatih çare bulacaktır. 

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Ne Zaman-1

Tekneyi almak için büyük çaba sarf eden Nilay, eşi Mustafa'yı bir şekilde ikna edip tefeciden borç aldırır. Mustafa, babasına tekneyi sattığını söyler fakat bu yalan karşısında kendini oldukça kötü hisseder. Alev'in yaşadıklarını bilen Abdullah, o farketmeden ona yardım edecektir. Doğa'nın ikiz bebeğe hamile olduğunu öğrenen iki aile de çok sevinir ve büyük bir heyecan başlar. Nursema, Umut ile bir kafede buluşur. Bu buluşma Pembe'nin kulağına gider ve çok sert bir tepki verir. Ömer'in ısrarı sonucunda konuşma teklifini kabul eden Kıvılcım, hayatında hiç yaşamadığı şoku yaşayacaktır.

Kızılcık Şerbeti 11. bölümü tek parça olarak Show TV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal