Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı yayınlandı: Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü öncesinde heyecan dorukta. Show TV ekranlarının beğenilen dizisinin 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

19.04.2024-11:47 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-11:47)

Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Ceren Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerinde yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm fragmanı Show TV ekranlarında yayınlandı. Dizi severler de bu haber üzerine heyecana kapılarak Kızılcık Şerbeti yeni bölüm özeti, Kızılcık Şerbeti son bölüm izle gibi terimleri sorguluyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde neler olacak?

Yeni bölüm fragmanında, Nilay'ın aracılığıyla tanışan Giray ve Doğa, giderek daha da yakınlaşıyorlar. Ancak Görkem'in aşırı içki içerek sarhoş bir şekilde eve gelmesi, evde karışıklığa neden olurken, Fatih de zor durumda kalıyor. Bu arada, eşi ve oğlunun konuşmalarını duyan Abdullah Bey, Alev'in suçsuz olduğunu öğrenir ve yeniden barışmak için onun kapısına gider.

Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı yayınlandı: Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde neler olacak?

Evliliklerinde zor günler geçiren Nursema, "Bu evlilikte birçok şeye katlandım ama türbanım yüzünden kabul görmemek..." diyerek babasına boşanmak istediğini açıklar. Son bir kez konuşmak için evine giden Nursema, kendi yatağında eşi Umut'u başka bir kadınla yakalar. Umut'un bu kadınla kim olduğu ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal