Kızılcık Şerbeti 55. bölüm fragmanı: Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm nasıl izlenir? Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Show TV ekranlarında reyting rekoru tanımayan Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. 8 Mart 2024 Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün nasıl izleneceği ve yeni bölümde neler olacağı merak konusu. Peki Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm nasıl izlenir? Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 55. bölüm fragmanı…

08.03.2024-18:05 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-18:05)

Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve daha nice yıldız ismi bir araya getiren Kızılcık Şerbeti dizisi, Show TV ekranlarının son zamanlardaki en başarılı yapımlarından birisi olarak dikkatleri çekiyor. Her hafta Cuma günü yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı ekranlara getirildi. Dizi severler ise yeni bölümde neler olacağını öğrenmek için arama motorlarına giderek hızla araştırmalara başladı. Peki Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm nasıl izlenir? Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Hastalığından kurtulan Abdullah Bey, hayata geri döndü. Ev ve iş yaşantısındaki hakimiyetini sürdüren Apo, oğullarına "Düzen devam edecek" uyarısını iletti. Pembe ile ayrılmamaya karar veren yeni Apo, Alev'in hamile olduğunu öğrenince hemen evine döndü. Yeni Apo, yani Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan, ayağa kalkar kalkmaz ilk iş olarak bebek bekleyen Alev'i ziyaret etti. Ancak Alev'i ikna edemeyen ve Pembe'den boşanma sözü alamayan Abdullah Bey, ne yapacağını bilemez hale geldi. 

Kızılcık Şerbeti 55. bölüm fragmanı: Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm nasıl izlenir? Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Alev'in hamilelik sürpriziyle Abdullah ve çocukları arasındaki ilişkiyi bir kez daha sarsıyor. Görkem ile özel bir konuşma yapma fırsatı kollayan Fatih, Yusuf'u yanına alarak istediği anı yakaladı. Birbirlerinden vazgeçemeyeceklerine karar veren ikili, Doğa'yı yeni bir kararın eşiğine getirdi. Nilay, altınları bozdurup parasını kaybettiğini Mustafa'ya itiraf etmek zorunda kaldı.

Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm nasıl izlenir?

Kızılcık Şerbeti dizisinin bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında veya Show TV’nin internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal