Kızılcık Şerbeti 22. bölüm fragmanı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti son bölüm tek parça izle

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Reyting sıralamasında rakiplerine fırsat tanımayan yapımın yeni bölüm fragmanını öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 22. bölüm fragmanı...

31.03.2023-16:46 - (Son Güncelleme: 31.03.2023-16:46)

Show TV’de her Cuma günleri ekranlara gelen ve reyting listesinde birinci sırayı kimseye kaptırmayan Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünde izleyenleri ekranlara kilitleyecek nefes kesen anlar yaşanacak. Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin 22. bölüm fragmanı hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. 

Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Nursema hem kendi ailesiyle, hem de evlendiği İbrahim'in ailesiyle hesaplaşıp, gerçekleri yüzlerine haykırdıktan sonra yine Alev'in evine döner.

Abdullah ve Pembe olanları duyduktan sonra çökmüşler, her yerde kızlarını arıyorlardır.

Doğa'nın staj yapma konusunda diretmesi sonucu Fatih devreye girerek işe çomak sokmaya kalkacak ancak Doğa buna izin vermeyecektir.

Kızılcık Şerbeti

Mustafa ve Sönmez yeni açacakları lokanta için hazırlanmaktadırlar.

Kıvılcım ve Ömer'in yaşama bakışlarındaki farklıkları yavaş yavaş su üstüne çıkmaya başlasa da her ikisi de görmemezlikten gelmeye çalışacaklardır.

Doğa'nın kızına yardım ettiğini öğrenen Abdullah, Doğa üzerinden kızına ulaşabileceğini düşünerek harekete geçer. Amacına ulaşsa da onu büyük bir sürpriz bekliyordur.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Kızılcık Şerbeti’nin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak. Dizinin 22. bölüm fragmanı da dizinin yeni bölümü sonrası Show TV tarafından paylaşılacak.

Kızılcık Şerbeti dizi oyuncuları kimler?

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Feyza Civelek, Settar Tanrıöğen, Doğukan Güngör gibi isimler yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal