Kızılay kapı kapı dolaşıp koli koli erzak dağıtıyor! Başvurular toplanmaya başlandı

Kızılay'dan ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara müjde dolu haber verildi. Adeta umut ışığı olacak bu haber sayesinde; ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yönelik başlatılan programla koli koli erzak dağıtılacak.

29.03.2024-15:07 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-15:07) Kızılay kapı kapı dolaşıp koli koli erzak dağıtıyor! Başvurular toplanmaya başlandı

Türk Kızılay’ı tarafından ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yönelik harika bir sosyal destek kampanyası başlatıldı. Özellikle ramazanın bitmesine sayılı günler kala bayramın da gelmesi ile vatandaşlar sunulacak olan sosyal destek yardımlarını dört gözle bekliyorlardı. Kızılay’dan tam bu noktada müjde dolu haber verildi. Yardım çabalarını peş peşe artırmayı hedefleyen Kızılay, birçok kişiye gıda yardımı sunacağını paylaştı. Bu yardımlardan faydalanmak isteyen vatandaşların eksiksiz bir şekilde başvurularını tamamlamış olmaları gerekiyor.

Kızılay koli yardım kimlere yapılacak?

Türk Kızılay’ı tarafından yapılacak olan koli erzak yardımı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yapılacak.  Geçim sıkıntısı yaşayan, ailesinin temel ihtiyaçları karşılanamayan, düşük gelirle geçinmek zorunda kalan vatandaşlar Kızılay tarafından bu yardıma başvurarak erzakları alabilecekler. Yardım başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar tarafından ileten talepler tek tek değerlendirmeye alınıp, şartları tamamen karşılayan vatandaşlara gıda kolisi yardımı yapılacak.

Kızılay kapı kapı dolaşıp koli koli erzak dağıtıyor! Başvurular toplanmaya başlandı

Kızılay koli yardımına nasıl başvuru yapılır?

Kızılay koli yardımına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların ilk etapta Kızılay’ın resmi internet sitesine giriş sağlamaları gerekiyor. Resmi internet sayfasına giriş sağladıktan sonra, iletişim bölümüne tıklayarak başvuru süreci hakkındaki tüm detaylı bilgilere erişim sağlamak mümkün. Kızılay’ın resmi sayfası üzerinde başvuru için izlenmesi gereken adımların detaylı şekilde anlatıldığı videolarda mevcut. Bu videolar incelenerek Kızılay üzerinden hızlı şekilde başvuru yapılabilir.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal