Kızıl Goncalar 12. bölüm fragmanı yayınlandı: Mira evden kaçarak Zeynep’in evine sığınıyor

Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölüm fragmanı Now TV’de yayınlandı. Dizide yaşanacak şok olaylar sonrasında Kızıl Goncalar’ın 12. bölümünde neler olacağı sorusu merak edilmeye başlandı. Peki Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte sorunun yanıtı…

25.03.2024-12:53 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-12:53)

Gold Film imzası taşıyan Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ile Özgür Sevimli, senaristliğini Şükrü Necati Şahin yapıyor. Her hafta Pazartesi günü Now TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölüm fragmanları ekranlara getirildi. Bu nedenle de ‘Kızıl Goncalar yeni bölüm özeti, Kızıl Goncalar son bölüm özeti’ gibi terimler araştırma konuları arasında yer aldı.

Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Levent, babasının son kararını öğrenince duygusal bir çalkantıya kapılır. Onunla yüzleşirken, bir yandan da kızı Mira'nın sürprizleriyle başa çıkmak zorundadır. Suavi'nin ise Levent'in imzasına ihtiyacı vardır ve bu durumu çözmek için yeni bir plan yapar.

Sadi, Affan'la yaşadığı sorunlarla mücadele ederken, Feyza ve Affan'ın nişan merasimine odaklanır. Diğer taraftan, Hasna ve Müyesser, Zeynep'i hedef alarak ona karşı yeni bir düzen kurarlar. Bu arada, Cüneyd, Zeynep'in tuhaf davranışlarına şüpheyle bakarken, Naim'in kafasında ise Nadire'nin bıraktığı büyük bir soru işareti vardır. Bu karmaşık durum, Meryem'in en büyük korkularıyla yüzleşmesine neden olur.

Kızıl Goncalar 12. bölüm fragmanı yayınlandı: Mira evden kaçarak Zeynep’in evine sığınıyor

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizide; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar oyuncuların yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü 24 Mart 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Now TV’de yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal