'Kız Gibi Oynamayın' Sözünden Kavga Çıkartan Grup Polis Vurdu

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde halı sahada futbol oynayan kişilerin oynadığı futbolu beğenmeyerek 'Kız gibi top oynamayın' diyen bir grup, o esnada halı sahada oynayan polis memurunu yaşanan tartışma sonucunda vurdu.

19.08.2021-10:35 - (Son Güncelleme: 19.08.2021-10:46)

Dün akşam saat 21.00 sularında Başpehlivan Karaali Caddesi Erol Baş Spor Tesisi Latife Hanım Stadı'nda birtakım iddialara göre İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde görevli ve istirahatli olduğu bilgisi elde edilen M.B. (47) ve yakın arkadaşları halı sahada futbol oynamak için toplandı.

'KIZ GİBİ OYNAMAYIN'

Maçın oynandığı sırasında, halı sahaya seyirci olarak gelen bir grup kişi, sahada oyunlarını oynayanlara 'Kız gibi oynamayın' biçiminde sözlü bir şekilde sataştı. Bunun üzerine, halı sahada maç yapanlar ile tribündekiler arasında bir arbede ortaya çıktı. Söz konusu arbedenin ardından, tribünde olan grup halı sahadan ayrıldı.

SİLAHLA GELİP POLİS MEMURLARIYLA ÇATIŞTILAR

Bir süre sonra tabanca ile geri gelen grup, polis memuru ve yanında getirmiş oldukları tabanca ile ateş açtı. Bu esnada, tribünde bulunan başka polis memurları da ateş açan gruba tabanca ile karşılıkta bulundu.

Olay esnasında halı sahada top oynayan polis memuru M.B. ayağına isabet eden kurşundan ötürü yaralanmışken, şüpheliler de olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Durumun bildirilmesinin ardından, olay yerine sağlık ve çok sayıda da polis ekibi sevk edildi. Ayağından yaralanan polis, ambulans ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne taşındı. M.B.'nin tedavisi sürerken, söz konusu olay ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, halı sahanın bulunduğu bölgede de incelemeler gerçekleştirdi.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÇATIŞMANIN ORTASINDAYDI

Bir başka yandan da polis memuru M.B.'nin halı saha maçına 5 yaşındaki oğlu ile birlikte geldiği ve yaşanan tüm bu silahlı kavga esnasında şans eseri yara almadan kurtulduğu bilgisi elde edildi. Olayın ardından çocuğun polisler tarafından evine götürüldüğü ifade edildi. Saldırı ile ilgili yapılan çalışmada şüphelilerden O.İ. ve Ü.Ç. kısa bir süre içerisinde yakalandı. Soruşturma ise devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal