Kıyma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? BluTV Kıyma dizisi yeni bölüm tarihi

BluTv'de yayın hayatına başlayan ve ilk 2 bölümü büyük ilgi toplayan Kıyma dizisinin yeni bölümü merakla beklenmeye başladı. İzleyiciler Kıyma dizisinin 3. bölümünün yayın tarihinin ne zaman olduğunu sorgulamaya başladılar. İşte, BluTV Kıyma dizisi yeni bölüm tarihi

27.05.2022-15:54 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-15:54) Kıyma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? BluTV Kıyma dizisi yeni bölüm tarihi

Dijital yayın platformlarından biri olan BluTV'de 'Sıfır Bir Adana' ile 'Sokağın Çocukları' isimli dizilerden esintiler gösteren Kıyma isimli dizi yayın hayatına başladı. Dizi yayına girer girmez büyük ilgi görürken, 2 bölüm de izlenme rekorları kırdı.

BluTV'nin yeni yapımlarından biri olarak yer alan ve yönetmenliğini Kadri Beran Taşkın'ın yaptığı Kıyma dizisi yayına girer girmez, konusuyla olsun oyuncularıyla oldun kısa zamanda geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Projenin oyuncu kadrosunda ise Baran karakterine hayat veren Emrullah Sürmeli, Poyraz karakterine hayat veren Cengizhan Yurdutek, Tufan karakterine hayat veren Mustafa Yılmaz ve Tufan karakterini oynayan İrfan Ballı yer alıyor. Kadroda ayrıca Kadı rolünü oynayan Ömer Varol ve Ömer karakterine hayat veren Salih İnci'de bulunuyor.

BluTV Kıyma dizisi yeni bölüm tarihi

Adana'da oturan ve hayallerinin peşinden gitmek için yolları İstanbul'a düşen 3 yakın arkadaşın yeni bir yer ve yeni bir mahallede hayatlarına temiz bir başlangıç yapmak isterler fakat bela bir türlü peşlerini bırakmaz. Yerli aksiyon, macera ve polisiye bir dizi olarak BluTV'de 24 Mayıs günü yayın hayatına başlayan Kıyma dizisinin ilk 2 bölümü büyük ilgi gördü.

Kıyma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kıyma dizisinin yeni bölümü ile ilgili meraklı bekleyişler devam ederken 3. bölümün hangi tarihte yayınlanacağı araştırılıyor.

Platformdan edinilen bilgilere göre Kıyma dizisinin yeni bölümlerinin Mayıs ayında ekranlara gelmeye devam edeceği bildirildi. Fakat dizinin günlük olarak mı yoksa hafta da bir şeklide mi yayınlanacağı hakkında net bir bilgiye ulaşılamadı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal