Gelinim Mutfakta 27 Mayıs kim elendi? Gelinim Mutfakta'da elenen isim

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi olan isim ile yarışmaya veda edecek olan isim belli oluyor. Haftanın final bölümünde hangi gelinin yarışmaya veda edeceğini merak eden izleyiciler Gelinim Mutfakta 27 Mayıs kim elendi? sorusuna yanıt arıyor. İşte, yeni bölümüyle ekranlarda olan Gelinim Mutfakta yarışmasında elenen isim.

27.05.2022-16:02 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-16:02) Gelinim Mutfakta 27 Mayıs kim elendi? Gelinim Mutfakta'da elenen isim

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi hergün Kanal D ekranlarında yayınlanan gelinim Mutfakta isimli yarışma programında bu hafta haftanın finali heyecanı yaşandı. 27 Mayıs günü ekranlara gelen eni bölümde en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanmak için kıyasıya mücadele eden gelinler, yarışmadan elenmemek için adeta ter döktüler.

Haftanın final bölümü için izleyicilerle buluşturulan yarışmada 26 Mayıs günü yayınlanan bölümünde aldığı 14 puanla günün birincisi olan ve çeyrek altını kazanan gelin Damla olmuştu. Yarışmanın 940. bölümü 27 Mayıs günü ekranlara getirilirken en düşük puanı alan ve yarışmadan elenen gelinin kim olduğu merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta 27 Mayıs kim elendi

Gelinim Mutfakta 27 Mayıs kim elendi?

Kanal D'nin fenomen yarışması Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ederken yarışma sırasında gelinler en yüksek puanları almaya, kayınvalideler de puan durumlarını belirlemeye devam ediyorlar. Yeni sürprizler ve eğlendiren bölümleriyle gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmasında 27 Mayıs günü haftanın finali gerçekleştirildi. Yaptıkları yemeklerle kayınvalidelerinden ve yarışmanın sunucusu Nursel Ergin'den puanlar alan yarışmacılardan en düşün puanı alan 1 gelin bu hafta yarışmaya eda edecek.

Birbirinden iddialı 4 gelin, girdikleri yemek yarışmasında zorlu bir mücadele gösterdiler. 940. bölümde yaşanan rekabet herkesi ekranları başına kilitlerken bugün elde edilen puanlar sonrasında ilk önce haftanın birincisi açıklanacak ve daha sonra da yarışmaya veda edecek olan isim belirlenecek.

27 Mayıs Cuma günü haftanın final bölümünde Aslıhan 13 puan alarak günü birinci olarak tamamlarken, Damla 14 puan ile ikinci oldu. Senanur aldığı 12 puanla haftayı üçüncü olarak bitirirken Damla aldığı 9 puan ile yarışmadan elenen isim oldu.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal