Kıvırcık Ali'nin Oğlu Eren Özütemiz

Türk besteci ve müzisyen Kıvırcık Ali ölümünün 10. yılında sevenleri tarafından anılıyor. Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Özütemiz, konuk olduğu programda babası hakkında konuştu. Peki Eren Özütemiz kimdir? Ne iş yapar?

11.01.2021-12:28 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-12:18) Kıvırcık Ali'nin Oğlu Eren Özütemiz
Şarkıları ve besteleri ile herkesin gönlüne taht kuran Kıvırcık Ali, ölümünün 10. yıl dönümünde anıldı. Star TV'de yayınlanan Demet ve Ali ile Sabah Sabah programına konuk olan Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Özütemiz, babasını sevenleriyle birlikte andı. Eren Özütemiz'in programa çıkmasının ardından hakkında araştırmalar da başladı. Özütemiz kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapar?Şarkıları nelerdir? İşte merak edilen detaylar...

EREN ÖZÜTEMİZ KİMDİR?

Trafik kazasında 10 yıl önce hayatını kaybeden Kıvırcık Ali'nin oğlu Ali Özütemiz, babasının ölümünden sonra yayımlanan Onbir Bir İkibinonbir/ Veda isimli albümü yayımlandığı yıl 60.000 adet satılarak Türkiye'de yılın en çok satılan sekizinci yerli albüm oldu. Albümdeki 'Al Ömrümü' şarkısında Yıldız Tilbe yer aldı ve albümün bitiş şarkısı olan 'Kimim Kaldı'yı oğlu Eren Özütemiz besteledi ve söyledi. Kalan Müzik'in 30 Mayıs 2014 yılında yapılan derleme albüm Aleviler'e Kalan II'de Kıvırcık Ali'nin 'Ben Melanet Hırkasını' şarkısı yer aldı.

17 Eylül 2014 yılında Hasret isimli yayımlanmamış kayıtlarından oluşan bir derleme albümü İber Müzik yayımladı. Bu albümde, Gül Tükendi, Ben Tükendim'den önce kaydedilip yayımlanmayan şarkıları ve stüdyo albümlerinde yedek olarak kaydedilip albümde yer verilmeyen parçalar da yer aldı. Albümde Aşık Hüdai, Aydın Öztürk, Dursun Ali Akınet, Mahmut Erdal, Maksut Koca ve Yusuf Hayaloğlu gibi sanatçıların sözlü eserleri yer aldı. Albümdeki 'Sen Yalan mıydın' parçasının klibi Caner Erzincan'ın Mar isimli filminin kesitlerinden meydana geldi. Albüm, 2014'te 11.985 adet satılarak Türkiye'de yılın en çok satılan 37. yerli albümü oldu.

EREN ÖZÜTEMİZ ŞARKILARI

Saçlarına Yıldız Taktım
Dün de Ağladım Bugün de
Ağlar Oldum
Gurbet Ellerde
Babam Dokunma
Felek Yaralarım
Kimim Kaldı Belli Değil
Garipçe
Ben Ölmekteyim/Annem
Sürünesin
Gülüm Gel Ömrüm Gel
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal