Koronavirüse Yakalanan Oyuncu ve Sunucu Okan Karacan Kimdir? Karacan'ın Sağlık durumu nasıl?

Son dönemde verdiği kilolarla sık sık adından söz ettiren 44 yaşındaki oyuncu ve sunucu Okan Karacan, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Son sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaşan Karacan, hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

11.01.2021-17:19 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-17:19) Koronavirüse Yakalanan Oyuncu ve Sunucu Okan Karacan Kimdir? Karacan'ın Sağlık durumu nasıl?

Okan Karacan, "Sevgili dostlar Covid-19 tedavim için hastaneye sevk edildim. Son 3 gündür karantinadaydım. Ama durumum ağırlaşınca tedavim hastanede devam edecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah'ım beni çocuklarıma bağışlasın" şeklindeki paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Peki Okan Karacan kimdir? Daha önce hangi dizi ve filmlerde rol almıştır?

https://beta.haber365.com.tr/magazin-haberleri/okan-karacan-gokce-bahadirla-anisini-anlatti-204067

Oyuncu, sunucu, program yapımcısı, Türk şovmen, radyocu gibi bir çok kimliğe sahip olan Okan Karacan, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Karacan'ın bir de Erkan adında abisi vardır. 

OKAN KARACAN'IN EĞİTİM GEÇMİŞİ

İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul Şişli'de bulunan Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesinde tamamlamış, 1994 yılında ise İstanbul liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştür.Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde işletme bölümünde üniversite hayatına başlamış, 2001 yılında da İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Müzikoloji Bölümünü kazanarak 8 yılda mezun olmuştur. 

KARİYER HAYATI

Bir çok çocuk tiyatrosunda rol alan Karacan, 2002 yılında Tiyatro Portakal'da "Sigara Böreği" isimli tiyatro oyununda rol alarak ilk oyunculuk hayatına başlamıştır. Tiyatro oyunculuğunu BKM ve Uygur Kardeşler'de devam ettirerek geliştirmiş, çeşitli televizyon programlarında sunuculuk yapmış ve ardından bazı televizyon programlarının yapımcılığını üstlenmiştir. Kariyerine radyo programı sunuculuğunu da sıkıştıran Karacan, 2013 yılında çekilen Çılgın Dersane serisi sinema filminde doktor Bilgin karakterini canlandırarak hafızalara kazınmıştır. Yurt dışında "Karacan Artistik Hizmetler" adıyla hizmet veren bir yapım şirketini çalıştırmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal