Kıvanç Tatlıtuğ: Koronavirüsü Atlattım

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile Etiler'de görüntülendi. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Kıvanç Tatlıtuğ, geçen aylarda koronavirüsü atlattığını söyledi.

17.03.2021-16:58 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-16:58) Kıvanç Tatlıtuğ: Koronavirüsü Atlattım

Kıvanç Tatlıtuğ, geride bıraktığımız gün eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere takıldı.

Habertürk'te yer alan habere göre; ünlü oyuncu, Özge Özprinçci ile başrolü paylaştığı 'Bir Denizaltı Hikayesi' adlı dizisi hakkında konuştu. Çekimlerinin devam ettiğini dile getiren Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Güzel bir proje geliyor. Çok heyecanlıyım. Yepyeni bir tür yapıyoruz’ ifadelerini kullandı.

‘ŞEHİR DIŞINDA YAŞIYORUZ’

Pandeminin ilk zamanlarında doğa ile iç içe vakit geçirdiklerini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Biliyorsunuz biz şehir dışında yaşıyoruz. O dönem doğa ile iç içe olmak, en azından evden dışarı çıkabiliyor olmak iyiydi’ şeklinde konuştu.

KORONAYA YAKALANMIŞ

Ünlü oyuncu, geçen aylarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede test sonucu zatürre olduğu anlaşıldığını belirterek rahatsızlığından uzun bir zaman sonra Covid-19 testinin pozitif çıktığını dile getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Kovid-19 ile zatürre şu anda birbirinden çok ayırt edilebilmediği için rahatsızlandıktan sonra birçok insan gibi farkına vardık ki ben önceden bunu geçirmişim ama bu bir zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Ondan sonraki testler sonucunda bunun olduğunun farkına vardık. Böyle geldi, geçti’ diye konuştu.

EVDE MIZIKA ÇALIYOR

Kıvanç Tatlıtuğ, Cesur Yürek filminin müziğini mızıka ile çaldığı anları paylaşmasının hatırlatılması üzerine ‘Başak ile ben Cesur Yürek filminin çok seviyoruz. O yüzden çalmak istedim’ dedi. Başak Dizer ise ‘Mızıka şu aralar evde devamlı çalıyor. Değişik parçalarda çalıyor, benim için çok güzel oluyor’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal