Kitapseverler İçin Bir Erdoğan Portresi

Yazar Mehmet Aycı’nın “Benzemez Kimse Sana/Bir Erdoğan Portresi” kitabı okuyucuyla buluştu. Kitabın imza günü 25 Temmuz’da Ankara Liman Kitap Kahve’de gerçekleşecek.

20.07.2020-13:01 - (Son Güncelleme: 20.07.2020-13:31) Kitapseverler İçin Bir Erdoğan Portresi

Türk Siyasal Portre Edebiyatı alanında özgün olma iddiası taşıyan yazar Mehmet Aycı’nın “Benzemez Kimse Sana/Bir Erdoğan Portresi” kitabı okuyucuyla buluştu. Toplamda 41 bölümden oluşan kitabın imza günü 25 Temmuz’da Ankara Liman Kitap Kahve’de gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çıkan kitapların tamamını okuyan, medya taraması yapan, binlerce video izleyen yazar Mehmet Aycı kitap için 2 yıl emek verdi.

Cumhurbaşkanı’nın vücut dilini kitapta farklı bölümler halinde kaleme alan Aycı, Türk siyasi hayatında ve dünya liderleri arasında liderlik çıtasını Erdoğan’ın yükselttiğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderlik özelliklerinin fıtri ve kazanılmış taraflarını ayrı bölümler halinde işleyen yazar-şair Mehmet Aycı, Erdoğan’ın kıyaslanan liderlerin hiçbirine benzemediğini, liderliğinin Erdoğan’a özgü olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin marka değerini de aşan bir değere sahip olduğunu belirten Aycı kitapla ilgili sözlerine şöyle devam etti:

 “Sayın Cumhurbaşkanımıza üç yıl önce hakkında bir portre kitabı düşündüğümüzü arz ettik. Cumhurbaşkanımız olur dediler. Bu portre kitabını, ancak edebiyatımızın en özgün portre yazarı olan Mehmet Aycı yazabilirdi. Aycı’yla konuştuk ve yazmayı üstlendi. Yazıldıktan sonra, içeriğiyle, biçimiyle, fotoğraflarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın onayından geçti. İnşallah önümüzdeki yıl birkaç dünya diline de çevireceğiz.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal