Kışın Terlemem Demeyin! Koltuk Altınıza Limon Sürün

Yazın sık sık maruz kaldığımız terlemeler kışın da başımızın belası olabilir. Kozmetik ürünlerden kullanmak istemiyor ve doğal yollarla terlemekten sakınmak istiyorsanız gelin birlikte bakalım.

02.11.2019-09:46 - (Son Güncelleme: 02.11.2019-09:32)

Yemeklerden temizliğe kadar pek çok yerde kullandığımız limonu vücudunuzdaki etkilerinden haberdar mısınız? Limonu koltuk altınıza sürerek terlemekten kurtulamazsınız.

LİMON VE SUYU KARIŞTIRIN

Biraz limon ve suyu birlikte kullanarak koltuk altındaki bakterileri yok edebilir ve kötü kokuları önleyebilirsiniz. Yarım limonun suyunu, yarım bardak suya ekleyin. Bir pamuk ile koltuk altınıza yedirin. İşte bu kadar! 

KARBONATI DENEYİN

Limon ve karbonat ter kokusu için oldukça etkili bir çözümdür. İki koltuk altınıza yeterli gelecek kadar kabartma tozunu bir kabın içine ekleyin. Üzerine limonun suyunu sıkıp, karışımı hamur kıvamına getirin. Koltuk altlarınıza güzelce sürün ve yaklaşık 10 dakika süre ile bekletin.  

YEDİKLERİNİZE DİKKAT EDİN

Ter kokusunu belirleyen etkenlerden biri de hiç kuşkusuz yenilen besinlerdir. Özellikle acılı, baharatlı, soğanlı, sarımsaklı şeyler vücudunuzda kötü kokuya sebep olabilir. Bundan dolayı bu tarz yiyeceklerden uzak durun. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal