Yüz Terlemesini Engelleyen Muhteşem Salatalık Kürü

Kimilerinin en büyük sıkıntısı bedenen terlemenin yanında yüzünün de terlemesidir. Yüz terlemesi hem sosyal hayatı hem de sağlığı olumsuz yönde etkileyen bir durumdur. İşte sık sık yüzü terleyenler için doğal ürünlerden oluşan kürleri derledik.

27.08.2019-10:25 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-10:11) Yüz Terlemesini Engelleyen Muhteşem Salatalık Kürü

Yüz terlemesi, çeşitli nedenlerden dolayı ortaya çıkan ve kişinin olumsuz etkilenmesine neden olan rahatsızlıklardan biridir. Eğer siz de bu durumdan muzdaripseniz işte size muhteşem kür tarifleri.

SALATALIK SUYU VE ALOE VERA ETKİSİ

İlk önce aloe vera yaprağının içerisindeki jeji çıkartın. Bir tane salatalığı rendeleyerek süzgeçten geçirin ve suyunun süzülmesini sağlayın. (Eğer katı meyve sıkacağınız varsa o da iş yapar)

3 yemek kaşığı aloe vera ile 1 yemek kaşığı salatalık suyunu iyice karıştırın. Bu karışımı yüzünüze uyguladıktan sonra yarım saat sonra yüzünüzü durulayabilirsiniz.

ADAÇAYI 

Kaynatılmış suya bırakıtğınız adaçayını 5-10 dakika demlenmesini bekledikten sonra süzüp limon ve bal ilave ederek tükettiğimizde aşırı terlemeyi engelleyebilirsiniz.

İkinci bir yöntem ise kurutulmuş adaçayı yapraklarını yüze uygulamak yüz terlemesinde oldukça etkili bir yöntem olacaktır. Kuruttuğunuz adaçayı yapraklarını bir gece suda dinlendirip ertesi sabah yüzünüze uygulamanız gerekiyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal