Kishu Inu Coin Nedir, Nasıl Alınır?

Red Kishu Inu Twitter'da gündem olmuş durumda. İnsanlar Kishu Inuların güvenilir olup olmadığını merak ediyor.

02.12.2021-14:51 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-11:50) Kishu Inu Coin Nedir, Nasıl Alınır?

Red Kishu coin, meme coinlerin yeni halkası olarak ortaya çıktı. Inu coinleri sonrası yeni yeni bir köpek parası ortayı çıktı. Japonya’da bir köpek türü olan Kishu, gündeme bomba gibi düşecek gibi. Pitbull ve Boji token sonrası yeni furyaysa Red Kishu’dan ilerliyor…

KISHU COIN FURYASI NEDİR?

Kishu Inu, kishu köpek ırkının maskotu olarak kullanan kripto para birimlerine denir. KISHU paraları genellikle geleceği parlak olarak lansman edilir. KISHU, dogecoin, Shiba Inu ve Floki Inu gibi meme coin denilen birimlere rakip olarak çıkmıştır ve diğerleri gibi köpek temalıdır.

KISHU NEDİR?

Kishu Japon çıkışlı bir köpek türüdür. Orta büyüklüktedir. İsmini Kishu bölgesinden almıştır. Hokkaido, Shikoku, Kai Ken ve Shiba gibi o da bölgeden almıştır ismini. Sessiz hayvanlardır ve ilk başlarda hayvan avı için eğitilmişlerdir. Beyaz renklidirler ve safkan Japon ırkıdır.

KISHU NE KADAR?

Kishu Inu şu an 0.00000002456 TL seviyesinde ilerlemektedir. Bugün ciddi bir düşüşe sahiptir. 420’den 397 seviyelerine düştü ve düşüşün yükselmesi tahmin ediliyor. 


RED KISHU NEDİR?

En sürdürülebilir ve vizyonlu meme coin olma amacıyla ortaya çıkan Red Kishu, Binance Smart Chain temel alır. Bütün proje Red Kishu ekibi tarafından yaratılmıştır. 100,000,000,000,000,000 tane Kishu bulunmaktadır ve şu an 8 binden fazla sahibi bulunmaktadır. 

RED KISHU GÜVENİLİR Mİ?

Red Kishu’nun Twitter adresine bakıldığında bin takipçisi bulunuyor ve birçok bot hesap Red Kishu paylaşımında bulunmuş. Bu, direkt olarak Red Kishu’nun “scam” olduğu anlamına gelmiyor. Daha 15 gündür ortalıkta bulunan Red Kishu, şu an trend topiklerde en üst sırada duruyor. 

KISHU INU NASIL ALINIR?

Kishu Inu Uniswap, 1inch Exchange, BKEX, ZB.com borsalarında işlem görmektedir. 


RED KISHU NE KADAR?

Red Kishu inanılmaz düşmüş durumda. Zamanında 0,000000000269’u gören para, şu an 0,0000000001057 TL’ye düşmüş. 

BOJİ TOKEN NEDİR?

Dün de Boji Token adlı bir kripto para gündem olmuştu. Anadolu çoban köpeği türünden olan Boji adına çıkarılan Boji için çıkarılmıştır. Boji, kendi Twitter hesabından bu paranın onunla alakası olmadığını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal