Kısa sürede nasıl kilo verilir? 9 günde 9 kilo vermek diyeti nasıl yapılır? Yaza girerken kolay kilo verme yöntemi!

Özellikle de yaz aylarında hızlı kilo verebilmek çoğu insan için çok önemlidir. Lakin kısa sürede çok kilo vermenin mümkün olmadığını düşünenler de vardır. Ama tabi ki bu imkansız değil! Dokuz gün içinde dokuz kilo vermek için en etkili diyet yöntemini sizlerle paylaştık...

24.06.2022-13:30 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-13:30) Kısa sürede nasıl kilo verilir? 9 günde 9 kilo vermek diyeti nasıl yapılır? Yaza girerken kolay kilo verme yöntemi!

Her ne kadar imkansız gözükse de 9 gün içerisinde sağlam bir diyet ile 9 kilo vermek oldukça mümkündür. Bu diyet sayesinde kısa bir zaman dilimi içerisinde 9 kilo verebilirsiniz. Lakin dikkat etmeniz gereken nokta diyeti yapmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Peki 9 günde 9 kilo verdiren diyet nasıl yapılır? İşte detaylar...

İlk olarak takviminize bakıp arada özel günlerin olmadığı tarihleri seçin. Çünkü bu diyeti ara vermeden uygulamanız gerekecek.

9 günde 9 kilo verdiren diyet

Bu diyet boyunca her gün 2 litre su içmeniz çok önemli. İstediğiniz kadar bitki çayı içerbilirsiniz lakin kafein, nikotin, tuz ve alkol kesinlikle hayatınızda olmayacak.

diyet planı

1. ve 3. günler

Bu günlerde pilav tüketimini tuz ve yağ olmadan dilediğiniz kadar yapabilirsiniz. İlk üç günde sadece pilav, bitki çayı ve su ile beslenmelisiniz.

4. ve 6. günler

Bu günler arasında dilediğiniz kadar tuzsuz sebze ve kafeinsiz çay ile su tüketebilirsiniz.

7. ve 9. günler

Son iki günde dilediğiniz kadar meyve yiyebilirsiniz. Bunun yanı sıra çay ve su da istediğiniz kadar tüketebileceğiniz ürünlerdir. Ama her zamanki gibi kafeine dikkat etmelisiniz. 

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal