Kış Bitkileri Nelerdir? Bakımları Nasıl Olmalıdır?

Bitkiler evlerin süsüdür. Kadınlar evde çiçek bakmayı çok severler. Kış bitkileri nelerdir? Kış bitkilerinin bakımı nasıl olmalıdır?

07.12.2019-12:19 - (Son Güncelleme: 07.12.2019-12:11)

Kış bitkileri nelerdir? Kış bitkilerinin bakımı nasıl olmalıdır? Bitkiler evlerin süsüdür. Kadınlar evde çiçek bakmayı çok severler. 

KIŞ BİTKİLERİ VE BAKIMLARI

Frezya Çiçeği: Çiçekçilerde ve yapı marketlerdeki bitki reyonlarında bolca bulunan frezya çiçeği, sonbahar ve kış aylarında ekilen ama ilkbaharda çiçek açan bir bitkidir. Kumlu topraklarda yetiştiği için yüksek bir su tutma kapasitesine sahip olan frezya, düşük sıcaklıklara kolay bir şekilde adapte olur.

Yasemin Çiçeği; Şu anda evinizde yetiştirdiğiniz bir yasemin çiçeğiniz varsa sonbahar ve kış aylarına girerken endişe yaşamanıza hiç gerek yok. Çünkü yasemin çiçeği, hassas görüntüsünün aksine frezya gibi soğuk ortamları daha çok sever. Üstelik kış aylarında sıcaklık 10 derece üstüne çıkmadığı müddetçe şahane çiçeklerini vermeye devam eder. Ancak yasemin çiçeği yetiştirirken nemli toprak konusunda ekstra özen göstermelisiniz.

Kardelen Çiçeği; Kardelen çiçeği evlerde çok sık karşılaşılan bir çiçek olmasa da, sonbahar ve kış aylarında evinde çiçek yetiştirmek isteyenler için ideal bir tercihtir. Direkt gelen güneş ışığını sevmemesi ve soğuk havalara hızla adapte olabilmesiyle dikkat çeken kardelen çiçeği, sulama konusunda da size hiç zorluk çıkarmaz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal