Kırmızı Oda Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kırmızı Oda yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Peki, yeni bölümde neler olacak? Kırmızı Oda 40. Bölümde neler yaşanmıştı?

11.06.2021-14:58 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-14:58) Kırmızı Oda Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kırmızı Oda, 11 Haziran Cuma akşamı TV8 ekranlarında 41. bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Geçen bölümden vefat eden Vahit Bey arkasından neler yaşanacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

KIRMIZI ODA 40. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

40. bölümde Mitra (Melisa Aslı Pamuk) Paris’te bulunduğu yıllarda erkek arkadaşı tarafından nasıl istismara uğradığını gözyaşları içinde anlatmıştı. Bu bölümde Mitra, Zafer’in babasının Vahit olduğunu öğrendi. Eski sevgilisinin, yeni sevgilisinin babası olduğunu öğrenen Mitra, büyük şoka uğradı. Bu sırada Vahit, Zafer’e bir veda mektubu verdi. Zafer, Manolya Hanım’a bu veda mektubunu verdi. Bu mektubu okuyan Manolya Hanım gözyaşlarını tutamadı. Vahit, oğlu Zafer’den helallik istedikten sonra elini göğsüne koydu ve yere yığıldı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Fragmanda görüldüğü üzere Vahit Bey hayatını kaybeder. Ve bunun üzerine yasak ilişkisi ortaya çıkar. Otelinin tamamını sevgilisi Mitra'ya bırakmıştır. Vahit Bey’in eşi bu ilişkiyi öğrenir ve mezarlığa gittiği bir gün Mitra ile karşılaşır. Babasının otelin tümünü bıraktığı sevgilisini Zafer de merak eder. Henüz o kişinin Mitra olduğundan habersiz, Manolya Hanım’a onunla tanışmak istediğini söyler. Bu sırada Vahit Bey’in eşi de Manolya Hanım’dan destek almaya başlamıştır. Böylece Manolya Hanım bir çıkmaza girer. Delikanlı Sadi ve Miço arasındaki buzlar ise eriyor. Sadi, Miço’ya yardım edecektir.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU

Kırmızı Oda dizisinde psikiyatri kliniğindeki psikologların ve hastalarının hikâyelerine yer veriliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizide sürekli değişen karakter, psikiyatri kliniğine gelerek psikologlara hayat hikâyelerini, sırlarını, acılarını anlatıyorlar. Dram psikoloji türündeki dizi, izleyicileri farklı hayat hikâyelerine konuk ederek o hikâyelerde kendilerine ait duyguları bulmalarını sağlıyor. Dizinin ana karakteri Manolya Hanım, Gülseren Budayıcıoğlu olarak geçer.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN OYUNCULARI

Binnur Kaya- Doktor Hanım(Manolya Hanım), Gülçin Kültür Şahin (Sekreter Tuna), Baran Can Eraslan (Çaycı Hüseyin), Halit Özgür Sarı (Klinik Müdürü Murat), Sezin Bozacı (Kafe Görevlisi Aynur) dizinin asıl oyuncularıdır. Diziye her bölümde konuk oyuncular, psikoloğa gelen danışanlar olarak dâhil oluyor. Konuk oyuncular hikâyeleri bitene kadar dizide yer alıyor. Şuana kadar diziye; Hande Doğandemir, Salih Bademci, Melisa Sözen, Hakan Meriçliler, Evrim Alasya, Emre Kınay, Tansel Öngel, Deniz Hamzaoğlu, Nur Erkul, Celil Naçkalın, Pınar Deniz, Burcu Biricik, Beyti Engin, Burcu Kara, Sema Keçik dâhil oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal