Kırmızı Oda Ne Zaman Başlayacak?

Yaz dönemi nedeniyle yayın hayatına mola veren diziler eylül ayının gelmesiyle ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Peki, Kırmızı Oda'nın ne zaman başlayacağı merak konusu durumda.

11.09.2021-09:47 - (Son Güncelleme: 11.09.2021-09:47) Kırmızı Oda Ne Zaman Başlayacak?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve başarılı oyuncu Binnur Kaya'nın başrolünde yer almış olduğu 'Kırmızı Oda' dizisi, geçmiş olduğumuz yayın dönemi içerisinde ekranlarda en çok izlenen dizilerin başında yer alıyordu. Yayınlanmış olduğu günden itibaren büyük bir ses getiren dram türünde olan Kırmızı Oda dizisinde insan psikolojisi konu olarak tercih edilmiş durumda.

KIRMIZI ODA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrolünde başarılı oyuncu Binnur Kaya'nın yer almış olduğu Kırmızı Oda dizisinin ilk sezonu içerisinde konuk oyuncu olarak Erkan Petekkaya, Melisa Aslı Pamuk, Burcu Biricik, Melisa Sözen gibi başarılı isimler yer alıyordu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi ismini taşıyan kitabından uyarlanmış olan söz konusu dizi hem yaşanmış gerçek hikayeleri ile hem de oyuncuların performansı ile bir hayli yayınlandığı dönemde ilgileri üzerinde toplamıştı.

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın yeni sezon fragmanı da yayınlandı. Cuma akşamları TV8 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkan söz konusu dizinin yeni sezonunda İlayda Alişan, Nihal Yalçın, Ayça Bingöl ile birlikte Başak Daşman da yer bulacak. Dizi, 17 Eylül tarihinde ekranlarda yerini alacak.

Kırmızı Oda'nın yeni sezonuna ait yayınlanmış olan fragmanında Doktor Hanım, 'Hiçbir hastalık durup dururken gelmez insana. Çoğu hastalık başta bizim sorunlarımızı çözmeye, bize yardımcı olmaya gelir. Ama sonra işler değişir.' ifadelerinde bulunuyor.

KIRMIZI ODA KONUSU NEDİR?

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatriste can vermektedir. Psikiyatri kliniği içerisinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının izleyicilere aktarılacağı 'Kırmızı Oda' dizisinde her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler ile birlikte mutluluk ve hüzünler de izleyicinin ruhunda bulunan kapılarını açmaya çalışacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyememiş oldukları sırları anlatırken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına yönelik birtakım bulguları keşfedecek.

KIRMIZI ODA DİZİSİ OYUNCULARI

BİNNUR KAYA - DOKTOR HANIM

GÜLÇİN KÜLTÜR ŞAHİN - TUNA

MELİSA ASLI PAMUK - MİTRA ŞERİFİ 

DERYA TAŞBAŞI - MARIA

YİĞİT ÖZŞENER - ZAFER

ESRA RONABAR - NİHAL 

UĞUR YÜCEL - VAHİT BEY

ERKAN PETEKKAYA - SADİ

GÖKHAN YIKILKAN - RECAİ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal