Kırmızı Oda Dizisi Yeni Sezonda Devam Edecek Mi?

TV8'nin ilgi ile takip edilen dizisi Kırmızı Oda her hafta yeni bölümü ile ekrana geliyor. yüksek reytingler alan dizi hakkında final yapacağı iddiaları ortaya çıktı. Kırmızı Oda yeni sezonda devam edecek mi?

18.02.2021-14:16 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-14:16) Kırmızı Oda Dizisi Yeni Sezonda Devam Edecek Mi?

Başrollerinde Binnur Kaya, Burak Sevinç ve Tülin Özen'in yer aldığı Kırmızı Oda her hafta yayınlanan bölümleri ile reytinglerde üst sıralarda yer almayı başarıyor. Başarılı yapım hakkında bazı dedikodular ortaya atıldı. Kırmızı Oda yeni sezonda devam edecek mi? 

KIRMIZI ODA YENİ SEZONDA DEVAM EDİYOR MU?

TV8’in başarılı dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda'da gerek hayat hikayelerinin anlatılıyor. Kırmızı Oda dizisinin sevenleri yeni sezonda dizinin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Binnur Kaya, Burak Sevinç, Meriç Aral ve Tülin Özen gibi ünlü oyuncuları bir çatı altında toplayan Kırmızı Oda dizisinin yönetmeni Cem Karcı, senaristi ise Banı Kiremitçi Bozkurt’tur. 

Cuma akşamları ekrana gelen dizinin aldığı reytingler yüksek olduğu için final yapacağı düşünülmüyor. Anlatılan yaşanmış hikayelerle oldukça dikkat çeken Kırmızı Oda dizisi büyük bir kitleye hitap etmektedir. Hem yeni bölümleriyle hem de tekrar bölümleri ile oldukça çok izlenen Kırmızı Oda dizisinin 40. bölümde sezon finali yapacağı düşünülmektedir. Dizinin hem büyük bir hayran kitlesine sahip olması ve anlatılan konuların dikkat çekici olmasından dolayı uzun soluklu bir dizi olacağı düşünülüyor.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal