Kırmızı Kamyon Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Show TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon için araştırmalar başlandı. Kırmızı Kamyon ne zaman yayınlanacak? Kırmızı Kamyon dizisi ne zaman başlıyor?

27.01.2021-17:22 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-17:22) Kırmızı Kamyon Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

İddialı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken yeni yapımlardan biri olan Kırmızı Kamyon dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Kırmızı Kamyon dizisi ne zaman başlayacak? Kırmızı Kamyon dizisinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? 

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ KONUSU

'Kahramanların Hikâyesi'' sloganıyla yayınlanan ‘Kırmızı Kamyon’ dizi fragmanı itfaiyecilerin hayatlarına odaklanıyor. İtfaiye erlerinin mücadele dolu meslek hikâyelerini ekrana taşıması bekleniyor. Heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelere dramatik yapısı eşlik edecek. Ekip üzerinden birbirlerine ve mesleklerine bağlılığın hikayesi aktarılacak. 

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ OYUNCULARI 

Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu yer alıyor.

KIRMIZI KAMYON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kahramanların hayat hikayesini anlatacak alan Kırmızı Kamyon dizisi, birbirinden ünlü oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekerken ekranlarda ne zaman yer alacağı henüz açıklanmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal