Hekimoğlu Dizisi Hangi Hastanede Çekiliyor?

Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri olan Hekimoğlu yeni bölümleri ile her Salı izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin çekildiği hastane Hekimoğlu hayranlarının en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Hekimoğlu dizisi hangi hastanede çekiliyor?

27.01.2021-16:33 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-16:33) Hekimoğlu Dizisi Hangi Hastanede Çekiliyor?

Başrollerinde; Timuçin Esen ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hekimoğlu dizisi İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Okan Üniversitesi Hastanesinde çekiliyor. Amerika yapım House M.D dizisinden uyarlanan Hekimoğlu dizisinin çekildiği hastane ilk bölümden beri merak uyandırmıştı. 

HEKİMOĞLU NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hekimoğlu dizisinin çekimleri İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştiriliyor. Ancak bu hastane dizide İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ismi ile uyarlanmıştır.

Hekimoğlu, Karga Seven ve OJO Pictures imzalı, ilk bölümü 17 Aralık 2019 yılında  yayımlanan, 14 bölüm boyunca senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un yazdığı ve yerini 15. bölümden itibaren Neşe Şen'e bıraktığı medikal drama ve komedi türündeki Türk televizyon dizisi. Amerikan yapımı House M.D. dizisinden uyarlanmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal