Kırılan Makyaj Malzemeleri Nasıl Düzeltilir?

Kadınlar için talihsiz bir olay olarak bilinen bir olaydır makyaj malzemelerinin kırılmaları. Onlarca masraf edilen makyaj ürünlerindeki bu durum toparlanabilir mi?

05.12.2019-14:03 - (Son Güncelleme: 05.12.2019-13:49)

Onlarca masraf edilen makyaj ürünlerindeki bu durum toparlanabilir mi? Kadınlar için talihsiz bir olay olarak bilinen bir olaydır makyaj malzemelerinin kırılmaları. Peki bu durumu nasıl düzeltiriz?

KIRILAN MAKYAJ MALZEMELERİNİN DÜZELTİLMESİ

İlk olarak pudranız ya da allığınız yalnızca bir kaç tarafından kırılmış olsa bile pudranızı bir kabın içine alın ve güzelce ezerek toz haline getirmeye çalışın. Genel de yumuşak bir yapıya sahip olduklarından bu aşama da çok zorlanmayacağınızı düşünüyorum. Toz haline gelen bu pudranın içine yavaş yavaş alkol ekliyorsunuz. Burada kıvam çok önemlidir, fazla dökmeyin.

Elde edilmesi gereken macunumsu, çok sulu veya çok sert olmayan bir kıvam. Elde ettiğiniz macunumsu kıvamı tekrar kendi kabı içerisine taşıyın. Bu aşamadan sonra yapmamız gereken üzerini düzleştirme ve presleme. Bunun için pudra ve allık gibi boyutu daha büyük olan ürünler de kaşık kullanabilirsiniz. Kaşığın tersi ile pudranın üzerine bastırarak presleyin ve kurumaya bırakın. Alkol ya da kolonya uçtuktan sonra far veya pudranız ilk gün ki gibi olacak ve tekrar normal bir şekilde kullanacaksınız.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal