Kırıkkale'de Dolandırıldığını ATM'de Anlayan Adam Hemen Polise Koştu

Kırıkkale'de dolandırıcılara göz açtırmayan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından 1 kişi gözaltına alındı.

21.09.2021-15:01 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-15:23) Kırıkkale'de Dolandırıldığını ATM'de Anlayan Adam Hemen Polise Koştu

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı kontrolünde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi tarafınca ''parada sahtecilik'' olaylarına dair  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

GERÇEK ATM'DE ORTAYA ÇIKTI

Dolandırıcılara göz açtırmayan Kırıkkale emniyet ekipleri şehir merkezinde adı öğrenilemeyen bir vatandaş, internet aracılığı ile 3 bin 250 Türk Liraya sattığı telefonun parasını ATM'den hesabına yatırmaya çalıştığı esnada sahte olduğunun farkına vardı. 3 bin 250 liranın tamamının sahte olması üzerine KOM Şubesine giderek şikayette bulundu.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele polisi tarafından yapılan teknik ve fiziki çalışmalar dahilinde E.S. adlı zanlı olduğu öğrenildi. Gerçekleşen şafak operasyonu ile ekipler tarafından gözaltına alınan E.S.'nin üzerinden 184 adet 50 lira, 25 adet 100 lira ve cep telefonu ile suçta kullanılan 25 adet 50 lira olmak üzere toplamda 21 bin 650 Türk Lirası sahte banknot ele geçirildi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alınan E.S. isimli şahıs hakkında ''parada sahtecilik ve dolandırıcılık'' suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal